Po čemu bi mala šačica studenata bila relevantnija od profesora orijentalistike, koji na ovim prostorima najbolje poznaje povijest Židova, Arapa , sukob na Bliskom istoku, njihove ratove koji traju desetljećima isl.??
Jako dobro pitanje. Da vidimo šta će Gero odgovoriti.

A daj nam da vidimo tog tvoga geru...nek se regitrira i piše o teologiji
Ja bih se prvi radovao ako je čovjek zbilja potkovan u teologiji i da nam da svoje mišljenje, poglede,argumetaciju isl.
Nekako sam mišljenja da je on izmišljeni lik koji postoji samo u tvojoj mašti i da nećemo nšta čuti od njega
Osim tvojih navodnih dijaloga s njim...

I meni se čini da taj Gero postoji samo u mašti našeg Ante. Hudo je to dečki moji! Dok čovek počne toliko fantazirati da i sam počne vjerovati u fantomske likove.

Ako si pročitao ijednu knjigu ( a posebno neki znanstveni rad) onda si vidio da u svakoj knjizi svaki pisac knjige citira na desetine autora, znanstvenih djela, knjiga itd.
"Ako si pročitao ijednu knjigu..." E vidiš! Tu sam te čekao. Ako jest. A ako nije?! Jedno je sigurno, Gero nije čitao ni jedno djelo od Alfonz Mariw de Liguoria, crkvenog naučitelja i sveca Katoličke Crkve. Jer da je čitao, onda bi tek vidio šta znači citirati druge autore.
To je potpuno normalna pojava...ne znam u čemu je problem ako Kasper ili bilo koji drugi teolog citira neke ranije pisce, znanstvenike, teološka djela, razne izvore isl.???
Tebi Hrki jest, potpuno normalno. Za našeg Geru je to nešto novo.
Što se tiče tvoga prijatelja Gere...daj ga dovedi na forum ...bit će nam drago...posebno ako je jak u teologiji
Dovedi slobodno. Neka samo dođe Gero. Dobro će doći na forum još jedan, pogotovo ako je malo pomaknuti.