sara je napisao/la:
Zumice, a što ti toliko jašiš na Rebiću i njegovoj savjesti? Ima skoro 20 godina da mi je Rebić bio profesor. Ono što je bilo (ako jest, ja sam čula samo priče, nemam pouzdanu informaciju), bilo je ranije. Pa do kada čovjek treba ispaštat i ne smije ništa reć? Do smrti? Ili postoji mogućnost da mu ljudi prestanu zbrajat?!
Ja nisam bezgrješna, a ti?
da mi oprostiš sara, ali ovaj tvoj izraz da ja žensko jašim na svećeniku Rebiću, je vrlo ružna i prosta slika!
Možda da pripaziš na svoje opisne slike?
Bar kad se o meni radi, jer na takve sam perverzne asocijacije posebno alergična i naravno, nemoj sad mutiti da je to moje vlastito viđenje tvoje "onomatopeje", tobožnje...ružno u svakom slučaju.
dr. Rebić je navodno izustio ove riječi :
"Za list 24sata novi potez karizmatičnog svećenika komentirao je jedan od najuvaženijih hrvatskih teologa dr. Adalbert Rebić koji je bio kratak i jasan: "To je katastrofa ljudskog uma, poraz kršćanske teologije"."
Na to se je i sav moj osvrt na tog čovjeka odnosio..Dakle prije nego upre prstom u drugoga neka taj prst sebi okrene i zaključi sam kako mu miriši!
Ne tiče me se njegovo potpomstvo ali to je činjenica da mnogi koji su prisegli postavši svećenici i time dajući sebe potpuno Isusu, kasnije polako kradu od Isusa, na ovaj ili onaj način....i to mi nije ništa strašno, jer svećenici su ljudi i kao takvi su ogranićeni i griješni. To se odnosi na sve svećenike. (Moram naglašavati, da mi se slučajno opet nešto ne prišije što nisam rekla a niti pomislila).
ovakve riječi koje je navodno izgovorio dr. Rebić, kog kao teoretičara teologije duboko cijenim, cijenjen je bibličar i predavač na KBF-u, to mu je posao...ali ono što je životom svojim pokazao nije niti blizu teorije i propovjedanja kojeg imamo prilike čuti od njega.
Ništa nemam protiv njega, da opet ponovim.
Također svećenici koji spominju tobožnje "skupe haljine" Zlatkove, imaju svog putra na glavi...Voze limuzine i žive ko grofovi
Smiješno!
zar zaista nema neki doista donekle čisti visokocijenjeni teolog da kaže pravi protu argument u vezi s djelovanjem vlč. Suca? ili sve ovo postaje jedna lakrdija.