Iskreno, u ovu konstataciju, tj. snenovo prepričavanje doživljaja nekog, pa bio to i otac svećenika, ne vjerujem, smatram je lažnom. Također smatram opasnom tvrdnjom, da svećenik karizmatik lažirao djelovanje Duha Svetoga, gurajući vjernika da se sruši! Time se čak potiče jedno razmišljanje, što vjerujem da snenome nije bila namjera, a to je da je da svećenicima nije sveto ništa, pa niti Duh Sveti!
Prije svega, sama sam bila kritična i sumnjala u "počivanje u Duhu", pogotovo kad sam vidjela kome se to sve događa. Promatrala sam sumnjičavim okom i polako shvaćala da nema prevare. Tako da sam mogla primjetiti da kad se to događa, čovjek ne pada onako kako bi padao prirodno i rušio se, nego to izgleda kao da je ravan štap koji se ruši..ne savijaju se koljena...zaista to izgleda drugačije nego kad recimo padaš u nesvijest. Neki se ljudi naprosto ukipe, kad izlaze iz tog stanja oni su pomalo i zbunjeni i najčešće im se vrti u glavi.
razmišljanje kao što čitam ovdje kod snenog, da je garancija da je čovjek više istinit i svetiji ako je otac ili majka ili rođak nekog svećenika, meni je potpuno naivno

,.kaoi konstatacija da ako je vjernik bio na karizmatskom susretu, da nije dovoljno crkven niti je pravi vjernik,a koja se dade naslutiti iz sveg napisanog.
Vatikan dopušta karizmatike i karizmatske duhovne obnove, to nije proizvoljno niti kod patera Linića dr. Ivančića ili najmlađeg i pomalo pretjeranog vlč. Suca.
To znači da ako si bio na karizmatskom seminaru, ne znači nužno da si prevarant i lažljivac i luđak, kao što ako imaš u rodu svećenika, ne znaći da si bezgrešam..
evo..ja imam u rodu dva svećenika, jednog su ubili za bivšeg sistema....(to bi angelus možda znao kad bih mu rekla prezime).
Uz to, mogu reći da je meni karizmatska obnova samo bila jedna odskočna daska, jedna stepenica na mom duhovnom i vjerničkom putu i da sad imam daleko drugačije afinitete, no ne napadam karizmatike, upravo zbog svega što mi se dogodilo ja ih branim od neobjektivnog prosuđivanja pojedinaca.
žImam sreću što moj župnik ne inklinira prema karizmatkim obnovama, sam priznaje da to njemu ne paše, ali se ne mješa u osobne odabire i ne osuđuje ljude ne radi im zapreke niti ništa slično. On je za mene pravi duhovni otac, koji se brine i koji nije nametljiv, za svakog svog župljanina bez obzira gdje on bio, kako se opredijelio, pa čak i ako je ateista, a prima ga u kuću, moj župnik ne nameće svoj stav. On svjedoći svojim životom. a mislim da je to najbitnije od svega ,