ivvicca je napisao/la:
Svaka vam čast. Mislio sam da ovdje ima dobrote i ljudi sa velikim srcima. Mislim da sam se prevario,,, na žalost. Nije na meni da sudim,, ali svakako mogu iznjeti svoje misljenje. Dosta vas je pogledalo moj post,,, ali nije bilo niti jednoga da mi pomogne. Ljudi,, gdje ide ovaj svijet?? Zar nije ljepota i ispunjavanje u davanju. Ako ovdje kao vjernik medju vjernicima ne mogu naci dvoje ljudi,, gdje da trazim? U birtiji, na ulici, gdje? Lako je pričati i govoriti što trebam napraviti,,, to ja znam. Pokažite se djelima. A što bi tek bilo da sam trazio 100kn za lijek? Nebi to ovdje dobio garant.
.
Baš lijep post.
Iskreno? Uopće ne kužiim...Vjerujem da MNOGI ne kuže smisao, ni svrhu ovog zadnjeg posta.
Ako ćemo pravo, ljudi bi se trebali PRVO OTVORITI - pa tek onda tražiti pomoć, savjete, mišljenje, zašto ovako...skoro ljutito i provokativno. Ili se varam?

Ljudi su dobronamjerno savjetovali, ako to nije TO, tada se lijepo napiše ŠTO nije OK, što se traži, očekuje.
Ipak u prvom redu budimo LJUDI, pa onda očekujmo s pravom da to i drugi budu prema nama.
Uostalom, pročitaj svoj 1, post, u ovoj temi.
Mir i svako ti dobro (ukoliko ga želiš i sebi i drugima)!!!