Imala sam 9 godina,kada sam skocila iz sna paralizirana od straha i samo vikala mami "evo ga,evo ga "..bila sam mala i nisam znala sto mi se desava ..tresla sam se i jedva znala hodati i govoriti. Mama je mislila da sam nesto ruzno sanjala i da sam se samo prepala rekla mi da se prekrstim i da ce sve biti u redu,jedva sam zaspala tu noc i tu uz mamu . Medjutim sutra dan se ponovio isti osjecaj,kao da mi jedna strana tijela iz cista mira zavibrira ili zastruji,gura me nesto (kao da moram bjezati ,jeza me hvata...u pulsirajucim intervalima ,popraceno smrtnim strahom,zanosi me ..srce mi lupa,gubim se ,mislim da ludim ,ne mogu biti mirna.jako se prepadnem jer ne znam sta mi se desava,tresem se po cijeom tijelu svaki put pri pomisli na taj srah . Kao dijete ja sam to shvatila da mi dolazi "neki strah" za kojeg nisam imala objasnjenje. To je trajalo nekih mjesec dana, svakodnevno strujenje u tijelu ( 20-30 napada dnevno ) i veliki stah (vise puta na dan,bez obzira sto sam radila,dali se igrala,bila mirna ,spavala) . Isla sam doktoru,svi nalazi su bili dobri ..cak me pitao dali sto vidim jer bi kad bi se to desavalo vikala " evo ga,evo ga "...no nista nisam vidjela. Bila sam svjesna svega, ...napadi su prestali ali je ostao strah od ponovnog ponavljanja,nikad se nisam mogla opustiti i stalno bila u strahu..nakon godinu dana se opet ponovilo isto ,trajalo je opet oko mjesec dana...zatim je prestalo i ponovilo se poslije 2 godine ..zadnji put se ponovilo prije 12 godina ...znaci 12 godina nemam osjecaj strujanja ali imam konstantni prisutni strah od ponovnog ponavljanja.Vecina ljudi ima neke anksiozne panicne napade koji imaju slicne simptome,srce mi lupa iz cista mira ,bojim se sama biti u busu,ne ponosim zatvorene prostore ,imam osjecaj da je sve nesto nestvarno oko mene ..tesko se opustam jer sam napeta jako ( bojim se a ne znam cega se bojim,,,ali opet ne znam,nisam sigurna da li anksioznost mogu povezati s ovim sto prozivljavam !!!!!!!! svi nalazi koje sam radila su bili dobri . cesto razmisljam dali ima veze sa pubertetom i odrastanjem ,jer je sve pocelo kad sam bila mala ...tesko mi je bilo uopce o ovome pricati ikada,jer sam se smrtno bojala i svaki put kad bi netko spomenuo taj strah koji mi dolazi .,stavljala bi ruke na usi samo da ne slusam.Zivim u panicnom stahu ,u iscekivanju da se to ne "strujanje kroz tijelo " popraceno stravicnim strahom ,lupanjem srca-ne ponovi opet.Cesto kad legnem u krevet se tresem iz cista mira (( Molim vas ako itko ima slicnih iskustava,ili zna ista o ovome da mi pomogne . Zelim napomenuti da sam vjernica ali isto tako da sam pocinila grijeh otisavsi kod "hodze" u nadi da ce mi pomoci ...prosle godine spaila sam amajliju koju sam dobila ..te se otisla ispovjediti ! Takodjer sam posjetila Medjugorje i molim se intenzivnije nego prije ,zahvalna sam Gospi sto me vratila na pravi put i sto sam u molitvi pronasla mir. Vjerujem u Isusa,i znam da sve sto cini ,cini za moje dobro ... Ima dana kada se osjecam dobro ..ali ima i onih kad me prati neki starh konstantno

(( Idem na mise i cesto mi se desava da moram van ,da ne mogu izdrzati . Molim vas,ako itko od prisutnih zna nesto o napadima ovakve vrste,ako je cuo za nesto slicno da napise . Hvala BVB