Filip je napisao/la:
Vanja je napisao/la:
Nisam sigurna da baš ima smisla dalje pisati i odgovarait na ovoj temi, jer je očito moj svijet u kojem živim toliko drugačiji da mi je teško od prve i shvatiti neke postove, od šoka.
Podržavanje batina je za mene prestrašno i hvala Bogu na roditeljima koji su sa mnom uvijek razgovarali.
I ne samo na ovoj temi, izgleda. Kažeš "tvoj svijet". NHF, ali jesi li sigurna da je taj "tvoj svijet" zaista tvoj svijet i u kolikoj mjeri? Pitam zato jer sve što si napisala čini to da zvučiš kao da si ispala iz nekog priručnika za političku korektnost. Samo skupina mišljenja i pravila koji te tjeraju da razmišljaš i ponašaš se tako da ne smiješ reći "bobu bob, a popu pop". Znamo što to znači.
Ovakav post bi tebi mogao napisati neki ateist, samo umjesto priručnika za političku korektnost ubaci kršćanski priručnik.
Nadam se da si shvatio što s ovime želim reći.
Alan Ford je napisao/la:
Ma djecu se ne odgaja svu isto, jer nema kalupa za to.
Najbolji odgoj je ljubav prema djetetu.
Ja osobno imam dijete koje nisam nikad lupio, a drugom dok objašnjavam o poruši pola sobe.
Pa mora dobit malo tek za smirenje!!

Kao dijete sam bila jako tvrdoglava i komplicirana. Moji su sa mnom znali satima razgovarati, nekad bih dobila neku kaznu, ali me nikada nisu tukli.
I što mi fali?