Citat:
Opet si vi umišljate hajku al ok. Kao prvo, iznio sam svoje mišljenje o Facebooku i kako ga treba zabraniti u takve svrhe. Dakle nema veze jel to bila časna, papa, x, y, z, žnj. Facebook treba zabraniti za takve svrhe (a ironično, za njih je napravljen).
Ma da nema veze tko je to napravio!Ha, ha,ha!
Citat:
Nikada, apsolutno nikada nasilje nije pomoglo. I roditelji koji tako odgajaju djecu ne zaslužuju biti roditelji. I da, ja imam pravo to reći jer ako nisi znao, postoji nešto što se zove sloboda mišljenja, a to je upravo to. Tko si ti da mi to zabraniš?
Nasilje nije uspijelo!! Što ti smatraš pod nasiljem?
Mene je mama znala istući, i hvala joj na tome, pogotovo kad sam se zakačio s drugom djecom, pa sam skužio da dobijem, bio kriv ili ne. Pa sam se naravno ubuče klonio bilo kakvih gluposti. Ti ovdje možeš podturavati da roditelji se iživljavaju na djeci, ali to je bezobrazno stavljati u usta i pretvrati roditelje u zlostavljače. Što je bezobrazno do krajnjih granica.
Mama me je znala istući, ali nikad niti sekunde nisam bio posumnjao u njenu ljubav prema meni, jer mi je to dokazivala svake sekunde svoga života, pa i udarac šibom.
Imam petero klinaca i nekad jednostavno traže šibu po dupetu. Iako moram priznati da ih baš i ne lupim često. Ali pametovati nekom tko lupi svoje i iizigravati neku veliku ljubav za njegovu djecu, bi me bilo sramota. Uostalom lako je pametovati dok medo igra u tuđem dvorištu!!
Što se tiće mišljenja, ko i guzica je, svatko ga ima, ali treba biti objektivan, kao što niti ne bi bilo u redu da ja proglasim zbog jednog Pazinjanina koji je u ustanovi za umobolne, da su svi umobolni, iako bi rekao da je to moje mišljenje, a na takav se nivo svodi tvoja argumentacija.
Djete treba imati, da bi znao o ćemu govoriš. Jer nekad zna dotjerati do "ludila", ali neću ti o tome govoriti jer očito ne razumiješ. I zato ne trpaj sve u isti koš!!
Citat:
Znači ovo premlačivanje je bilo djelo ljubavi? Čudno, čudno, onda ne želim da mene itko voli.
O kakvom ti govoriš premlačivanju?
I još jednom pitam što je za tebe premlačivanje?
Da, to premlačivanje je djelo ljubavi, isto ko i tvoja ljubav za tuđu djecu!
Sve to lijepo zvuči, kad nemaš djete i širiš definicije tko, kako ,gdje i zašto.
Teorija bez prakse zvuči smiješno!!
Citat:
I odakle ti znaš da se ja bojim imati više od jedno dvoje djece, da me znaš (a ne nagađaš), znao bi i da izričito zagovaram što veći broj djece.
Da vidim, ali se nesmije djete krivo pogledati, ili ne daj Bože opaliti po dupetu, jer djete postaje zombi sa motorom u rukama i uplit će mu izgovor "nitko me nije volio", ma prekrasno!!
Citat:
Abortusi mi se gade i svagdje gdje je to moguće, to ću i iskazati
.
Da ali ti je časna na Fejsu gadljivija, jer abortira profile, nisam ja baš siguran što ti želiš dokazivati osim neke hajke, pogledaj si malo pisanje, govori potpuno suprotno.
Citat:
A ove metode premlačivanja zadržite za sebe, a nemojte djecu s tim maltretirati, jer će oni to onda pokupiti od vas.
Koje premlačivanje i što je premlačivanje??Po koji put te pitam?
Zar ne vidiš, da staviš "premlačivanje" i onda na osnovu tog pojma napadaš, časne i roditelje. O kakvom ti premlačivanju govoriš. I prestani zlostavljati roditelje s "odgojom", o kojem pojma nemaš!!
Citat:
Molim da se ne psihoanalizira, već raspravlja o temi.
Tema je hajka i vidim da se ovdje provodi hajku na časnu kao člana Crkve, i da se na silu želi optužiti ju da je napravila pogrešno. Ja kažem da nije, jer kao roditelj bih volio, da me se na bilo što upozori da mogu na vrijeme reagirati. Ako nešto obnevidim!! Uostalom vidjelo se je jučer na netu razgovo dviju 16-ogodišnjakinja na facebooku! Strahota! Da je bar časna mogla cinakti roditeljima na vrijeme, ili na dogovor inih koji su prebili drugu.Ali...