Katolik-SDPovac je napisao/la:
Odgovoriti ću Barnabi na ovoj temi po pitanju "propagande" na internetu, kao i njegovih insinuacija o mojem širenju političkih ideja na ovom forumu. Pred nekoliko godina posjetio sam grob jednog čovjeka u Skradinu koji se za samostalnu i neovisnu Hrvatsku borio još za vrijeme kralja Aleksandra. Na njegovom spomeniku piše "Ja sam drvo koje se ne prisađuje". Barnaba, smatram da nemaš preveliko mišljenje o posjetiteljima ovog foruma ako se plašiš da bi benigni postovi benignog forumaša poput mene predstavljali opasnost za savjest ljudi koji ove postove čitaju, te da bi bilo tko od njih, ponukan mojim postovima, odlučio na izborima glasati za ljevicu.
Nije uopće tajna kako SDPartija pažljivo gradi svoj image na internetu(kao što je i vidljivo po ovoj vijesti
http://www.24sata.hr/news/internet-izbo ... oku-234687 ) pa vjerojatno otuda i tvoj angažman na ovom forumu. Dovoljno je pogledati tvoje postove pa je odmah sve jasno. Uz to izabrao si krajnje neprimjeren nick kojim reklamiraš svoju partiju i kad ne lobiraš za nju. Kako je postalo sasvim jasno da je jedini cilj takvog nicka davati političku poruku na forumu koji se dominantno ne bavi politikom već vjerskim pitanjima ti si zamoljen da ga promijeniš ali si radije odustao od toga te izjavio kako nećeš više pisati. Međutim ponovo si maliciozno aktivirao nick kako su se približili izbori i nastavio sa svojom propagandom. Dobro, ovdje se ne može zaobići ni odgovornost admina koji više ne insistira na promjeni nicka.
Što se tiče insinuacije o strahu i ona je na tragu malicioznog pristupa jer što se tiče posjetitelja tu je stvarno teško objektivno znati njihov profil ali se dobro može vidjeti profil onih koji (u zadnje vrijeme) aktivno pišu te zaključiti kako većina nisu katolici ili su neki koji kažu kako jesu ali vjeru prilagođavaju svom doživljaju do neprepoznatljivosti. Dakle ne radi se o nikakvom strahu već samo o ukazivanju na činjenice koje su lako provjerljive.
Da mi je to bila namjera, onda bih takvu propagandu širio na forumu.hr ili nekakvom drugom forumu gdje bih našao dovoljno praznoglavih koje bih "zaludio" SDP-om.
To nema smisla jer zašto bi se nekoga zaluđivalo kad je već zaluđen tom propagandom. Tvoja misija je učiniti SDPartiju „prihvatljivim“ za katoličke vjernike. Znači čisto suptilno lobiranje.
Slažem se da je svrha ovog foruma rasprava o vjerskim sadržajima, no također vidim da se i rasprava oko politike razvija isto tako vrlo interesantno pa stoga taj dio i "tjeram" jer me zanimaju pogledi na politička događanja svih ljudi u Hrvatskoj, od ekstremne ljevice do ekstremne desnice, od vjernika Katolika, vjernika drugih religija, kao i ateista. Ponavljam još jednom, nisam malo dijete i ne smatram, niti mi je cilj, da bilo koga pokušam nagovoriti na bilo šta, zanima me dijalog i razmjena mišljenja.
To je čista demagogija jer lako se mogu vidjeti svi tvoji postovi od 16 rujna ove godine i vidi se da samo pišeš s predizbornih pozicija a s temom. Prvo napao pokušaj vjerskog usmjerenja glasača kao što je slučaj s napadom na priručnik o glasovanju
viewtopic.php?p=19497#p19497 pa nastavljaš s temom
viewtopic.php?f=17&t=1289&p=19655#p19 koja je krivim prijevodom papinog govora trebala poduprijeti prihvatljivosti agnosticizma u politici, i općenito ne propuštaš niti jedan trenutak da politički agituješ i kad ne pišeš o politici jer to radiš s takvim nickom.
Kad sam već tu da i ovo prokomentiram.
Postavio bih još jedno pitanje.
Naime, činjenoca je da je Radimir Čačić uzrokovao tragičnu nesreću u kojoj je poginulo dvoje nedužnih ljudi. Isto tako, moj je osobni stav da je minimum minimuma bio da se Čačić povuče iz politike do kraja kampanje, a normalno bi bilo da se takva osoba iz politike makne trajno. No zanima me kako tumačite činjenicu da se sada ta teška nesreća koristi za dobivanje političkih bodova. Nije li to politikanstvo? Kako bilo tko smrt dvoje ljudi može koristiti za ostvarivanje prizemnih političkih ciljeva?
Nema niti jednog razloga da se ne ukaže na dvolično ponašanje SDPartije i „narodnjaka“ koji s jedne strane govore da su za pravednost a niti jednim gestom ne pokazuju kako iz svojih redova čiste one koji su sposobni ubiti dvoje ljudi i pri tome govoriti kako nisu krivi jer su po magli i kiši vozili 120 km/h. Dakle otvoreno lažu ljudima.
Ali ja ovdje niti ne namjeravam bilo koga vrbovati da glasa za SDP! No, isto tako, smatram da je vrlo nekršćanski od članova HDZ-a da nesreću u kojoj je dvoje nedužnih ljudi izgubilo živote koristiti za napad i diskreditaciju bilo koga. Smatraš da je Jandrokovićeva opaska u redu i ispravna? Smatraš li da netko tko se smatra Katolikom može javno izgovarati takve riječi? Napisao sam već četiri puta ovdje, i stojim kod toga, da je politički angažman Radimira Čačića za mene nekorektan. Ja imam snage izreći i napisati i negativne strane stranke kojoj ću dati svoj glas. A ti, Saro?
Nema što, pravi si partijski drug.