vjernik je napisao/la:
Veliki Pozdrav svim katolicima i Vjernicima i svima ljudima sirom Svijeta,
Imam veliki problem,nadam se da ce mi netko moci odgovoriti na njega,
imam 33 god,sretno ozenjen,jednog sina i sretan sam,no kako mi se cini,netko
to zeli sve razbiti,sve je pocelo ovako.
23 godine sam zivio u Hrvatskoj,sve dok nisam upoznao nekoga tko mi je zivot promijenio,
osobu sa kojom sam odlucio ostatak zivota provesti,otisao u tudji svijet jer sam isao tamo
gdje sam mislio da je bolje za nas zivot,i uistinu je pocelo najbolje,no pocele su price kako
sam otisao u tudji svijet samo zbog novca,sto naravno nije istina,no to mi nitko nije vjerovao,
bilo je pojedinaca koji su znali da je to prava ljubav,puno sam pomagao ljudima jer sam bio u
mogucnosti,no za to nisam dobio,kako se kaze ni hvala,pomirio sam se sa time,nakon nekog vremena
smo dobili prinovu u familiji,sad nas je troje i jako smo sretni i ponosimo se sa sinom,sve je
bilo ljepo i sretno,sve dok nije netko umijesao prste u nesto,nesto sto je nadnaravno,nikada nisam ni mislio
da bi netko mogao takvo sto da radi,kamoli meni,jer svima sam pomagao,nedavno su nam se pocele cudne
stvari dogadjati,nemiri u familiji,smrt,bolesti,gubitak radnog mjesta,novcana situacija,vise nismo znali sto da radimo
sve i na sva vrata smo probali,ali nazalost svuda samo negativne odgovore,kad smo sve stavili
na stol kako se kaze,jasno nam je bilo da netko zeli da nas unisti,samo nam nije jasno zbog cega,
poceli smo sumnjati da nam netko iz zavisti i ljubomore baca neke cini ili kako se kaze da vracaju protiv nas.
Vise neznamo sto da radimo,ima puno koji navodno se bave sa makivanjem tih zlih stvari,ali mi najvise
vjerujemo u Boga,i ovim putem vas molim,ako znadete vi kako bi mogao da nesto poduzmem da se ta bacanja
zlih cini maknu,pomozite.
Nekima ce ovo mozda biti smijesno,no nezelim nikome da ovako prolazi,zelim svima mir i blagoslov,svima na svijetu.
Neka vas Bog cuva a sva zla ovog Svijeta neka nestanu.
Nikakve čini, nikakave čarolije. Jednostavno su nevolje dio života i obično dođu u skupinama. Dakle, pamet u glavu, raditi i normalno Boga moliti. Nije logično da čovjek koji vjeruje u Boga, prihvaća neke čarolije i slične gluposti.