Vidim sad ponovno da ste ti i kasper prepisivači tuđih misli i ideja. U ovo malo teksta citira tek petoricu.
Mašala!
Interesira me jako kao će sutra na ovo vaše ragirati prijatelj gero.
Ako si pročitao ijednu knjigu ( a posebno neki znanstveni rad) onda si vidio da u svakoj knjizi svaki pisac knjige citira na desetine autora, znanstvenih djela, knjiga itd
To je potpuno normalna pojava...ne znam u čemu je problem ako Kasper ili bilo koji drugi teolog citira neke ranije pisce, znanstvenike, teološka djela, razne izvore isl.???
Nitko nije Bog pa da sve zna...cijela znanost i teologija počiva na takav način
evo na primjer sam prof. Boris Havel u svome djelu od preko 950 strana ( Izrael...narod u danu stvoren) citira i navodi djela barem 50 autora...Isto tako radi svaki bolji znanstvenik, autor nekog relavantnog teološkog, sociološkog, politološkod djela
To nije nikakva mana, nedostatak, nego upravo suprotno!
Tako je radio i Kasper i J.Ratzinger i Toma akvinski i Augustin i svi teolozi i biskupi KC
Što se tiče tvoga prijatelja Gere...daj ga dovedi na forum ...bit će nam drago...posebno ako je jak u teologiji
U jednom upisu si spomenuo da se ništa ne javljam...nisam mogao jer sam 4 dana bio na putu i bez laptopa, pa niti sam čitao niti sam mogao odgovriti na bilo šta ...ali evo sam dam našao vremena za to