Zbog 90-ak puta mutiranog virusa nazvanog Omikron, plus blago ispoljenog virusa (najnormalnije?) gripe, brzo je moralo "UMJETNO" napuhati neki broj - 8.000 zaraženih! (Tako na HRT, ne kažu pozitivnih). I odmah pooštravanje "mjera" umjesto: Narode, pojačajte tjelesnu aktivnost, unosite vitaminsku hranu...Jačajte imunitet, sad će biti IZOLAZCIJÂ, KARANTENÂ pa ti cmolji u svom kavezu. I slušajte BAŠ SVE što "sveta" TV papagajski propagira, "izvještava!
Sam Klaus Schwab je izjavio da "Svijet koji smo poznavali do početka 2020. godine više ne postoji. Raspao se u kontekstu korona-pandemije koja je radikalni preokret globalnog razvoja“.
Točno! Svijet kakav smo poznavali nestat će potpuno uz našu podršku pristankom na cijepljenje i poput ovaca za striženje uz naše mirno promatranje i slušanje što nam sve lažu, sijući strah od OPASNOG virusa! Sloboda je nestala - il se cijepi ili nemaš posla - elementarnog prava po Ustavu RH. ačo tko više mari za Ustav!
Vladajući cijeloga svijeta samo potpiruju MRŽNJU cijepljenih protiv necijepljenih (i obrnuto). Na xy strana se piše o Velikom resetu, o totalitarnoj državu u nastanku, a mi se ovdje svađamo oko bedastoća.
U zadnjih 10-ak dana sam se pričestio na jezik 5-6 puta. Danas nikako: "Kod mene se prićeščuje samo na ruke" - tvrdi mladi đakon. Bog mu se smilovao...Zapravo svima nama.
Dobro primjećuje Adrijana da je ovo početak rasula Crkve.
Tvrdim: UZ NAŠU POMOĆ da, rasulo svega što smo poznavali.
.Sad se sjetim Isusova pitanja apostolima: "A vi, hoćete li me i vi napustiti"? - KAKAV je naš odgovor?!!!
Bitno, a malo znano: Rođak kućnog prijatelja je imunolog koji je objasnio kako se pravi evidencija "pozitivnih": test može biti negativan, ali sve se bilježi, zakašljite dok čekate u redu,...Ispirite nos - vi ste POZITIVNI!
Zanimljivo, meni kolikogod sam se puta testirala, nikad nije bio pozitivan.
Rođak prijatelja imunolog

...Uvijek pričice rođak neki ...
Ovaj tvoj katastrofičan pamflet dok cijele obitelji umiru, to je prava opasnost, ljudi koji vjeruju u nebuloze i šire ih, ali, najgore što u svom neznanju Krista mješaju u to.
Neće svijet nestati, samo će nažalost više ljudi umrijeti zbog agresivnog širenja nebuloza.
To je mentalitet rulje, opasna stvar.
Da, ovo je počelo dijeliti Crkvu ili samo tako izgleda jer je manjina agresivna.
Rekoh sto puta, kad sve prođe, hoće li se neki sramiti gluposti koje su pisali?