Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto tra 21, 2026 12:23

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet kol 24, 2017 19:28 

Knjiga vidjelice Mirjane Soldo " Moje srce ce pibijediti" Mozes ju naruciti,nema dakle linka,nego knjiga,ja ju nemam,citao sam izvadke u kojoj Mirjana kaze da je imala slobodu odrediti svecenika i izabrala je Ljubicica,no navodi mogucnost koju sam naveo,da to ne bude za njezina zivota.Mirjana navodi da je pergament na neki nacin garancija da bude citan od strane onih koji ce to moci ako ona ne bude ziva.Kaze u da sto ajo papa tateazi oergament? Tada nece biti u rukama Ljubicica kojeg nije odredio Bog nego je to njen izbor.Kupi knjigu hrki i citaj,nisam ja kriv. :)

Vrh

PostPostano: Sri kol 30, 2017 15:19 

Knjiga vidjelice Mirjane Soldo " Moje srce ce pibijediti" Mozes ju naruciti,nema dakle linka,nego knjiga,ja ju nemam,citao sam izvadke u kojoj Mirjana kaze da je imala slobodu odrediti svecenika i izabrala je Ljubicica,no navodi mogucnost koju sam naveo,da to ne bude za njezina zivota.Mirjana navodi da je pergament na neki nacin garancija da bude citan od strane onih koji ce to moci ako ona ne bude ziva.Kaze u da sto ajo papa tateazi oergament? Tada nece biti u rukama Ljubicica kojeg nije odredio Bog nego je to njen izbor.Kupi knjigu hrki i citaj,nisam ja kriv. :)

Ma daj koje nelogičnosti....kako će ona reći, prenjeti tajne svećeniku ako ne bude više živa??? Ti kažeš:"...da to ne bude za njezina života.."

Tajne će biti rečene preko vidjelaca svećeniku 10 dana prije događanja!!
Znači ako bi ona umrla tajne neće biti objavljene, jer pergamena je prazna, nijedan svećenik neće sam bez prisustva vidjelice moći vidjeti šta piše na pergemeni...pogotovo ne svih 10 tajni!

Je si li ti imao original knjigu u ruci??...kolko sam te shvatio "čitao si fragmente"...znači negdje na netu...citat je znači mogao biti krivo napisan...je li tako?
Ako imaš knjigu pogledaj pa napiši sam šta piše i koja je strana...ako imaš članak gdje si to čitao daj LINK ČLANKA...ovako je to više : čula rekla kazala

Zadnja izmjena: hrki; Čet kol 31, 2017 08:01; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Sri kol 30, 2017 21:19 

Gle Hrki,ja ne tvrdim nikakve nelogicnosti,samo prenosim sto u knjizi pise a napisala ju je vidjelica.Ako vjerujes da je knjiga napisana,procitaj ju.Ako se bilo sto kosi s tvojim uvjerenjima,ignoriraj tu knjigu ili potraz drugdje dodatna objasnjenja.Ne znam,mozda je sabotaza u tiskari :) Ja ne kazem nista to sam ti vec reko,ali treba opet.

Vrh

PostPostano: Čet kol 31, 2017 08:03 

Gle Hrki,ja ne tvrdim nikakve nelogicnosti,samo prenosim sto u knjizi pise a napisala ju je vidjelica.Ako vjerujes da je knjiga napisana,procitaj ju.Ako se bilo sto kosi s tvojim uvjerenjima,ignoriraj tu knjigu ili potraz drugdje dodatna objasnjenja.Ne znam,mozda je sabotaza u tiskari :) Ja ne kazem nista to sam ti vec reko,ali treba opet.

Je si li imao knjigu -original u ruci??...mislim da nisi , da si rekao da si čitao fragmentarno...znači neki odlomak ili stranicu na netu....znači mogao je netko krivo napisati citat!
Ako imaš knjigu daj točnu stranu knjige i citiraj ti šta točno piše...ako nemaš knjigu daj LINK ČLANKA gdje ci čitao taj navodni citat...inače je sve to čula rekla kazala

ti tvrdiš da je nešto rečeno, ne ja...pa dokaži to nečim!

Vrh

PostPostano: Čet kol 31, 2017 09:44 

Izadji iz te kutije u kojoj zivis i naruci knjigu.Dosadan si vise.Nisam ti ja kriv sto si otvorio mentalni stand i medjugorsku suvenirnicu.Napravi si i hotel od zarade.Nije ti nitko drugi kriv ako nemas gradjevinsku dozvolu.

Vrh

PostPostano: Sri ruj 06, 2017 11:27 

Izadji iz te kutije u kojoj zivis i naruci knjigu.Dosadan si vise.Nisam ti ja kriv sto si otvorio mentalni stand i medjugorsku suvenirnicu.Napravi si i hotel od zarade.Nije ti nitko drugi kriv ako nemas gradjevinsku dozvolu.

Ja da kupim ?.Pa nisi je ni ti kupio...tvrdiš nešto po sjećanju...tko zna šta je pisalo , trolu :oo

Za ovo što si rekao: "Nisam ti ja kriv sto si otvorio mentalni stand i medjugorsku suvenirnicu.Napravi si i hotel od zarade.Nije ti nitko drugi kriv ako nemas gradjevinsku dozvolu."...nemam riječi! :shock:

Očito si jadnik koji je negativistički orijentiran prema međugorju, i prezireš sve koji su za međugorje...drugačije ne mogu to shvatiti
Ja niti dolje živim, niti se bavim trgovinom, niti imam putničku agenciju, niti iznajmljujem sobe...niti imam namjeru to raditi
Ako si sve to metaforički rekao, i za to ti isto slijedi!

Vrh

PostPostano: Sub ruj 09, 2017 23:13 

Ne,nisam negativisticki nastrojen,nisam za ili protiv Medjugorja.Ovdje sam postavio upit o iskustvima samostalnog posjeta Medjugorju,ne u grupi,upravo zato da u autobusu ne moram slusati za i protiv onih koji su protiv o islamu,bioenergiji,vremenskoj prognozi...nadam se da ste svi uzeli osobne...pauza pola sata...jesmo svi,ako jesmo idemo :)

Vrh

PostPostano: Sri pro 13, 2017 19:37 

Poruka, 25. studeni 2017
„Draga djeco! U ovom milosnom vremenu pozivam vas na molitvu. Molite i tražite mir, dječice. On koji je došao ovdje na zemlju da vam da mir svoj, bez razlike tko ste i što ste. On, moj sin, vaš brat, preko mene poziva vas na obraćenje jer bez Boga nemate budućnosti ni života vječnog. Zato, vjerujte i molite i živite u milosti i očekivanju vašeg osobnog susreta s Njim. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Vrh

PostPostano: Uto sij 02, 2018 16:21 

Ne,nisam negativisticki nastrojen,nisam za ili protiv Medjugorja.Ovdje sam postavio upit o iskustvima samostalnog posjeta Medjugorju,ne u grupi,upravo zato da u autobusu ne moram slusati za i protiv onih koji su protiv o islamu,bioenergiji,vremenskoj prognozi...nadam se da ste svi uzeli osobne...pauza pola sata...jesmo svi,ako jesmo idemo :)

a zašto u busu nebi slušao protiv bioenergije kada je ona po nauku KC nešto negativno...braco, protići , vera čudina, razni bio-opsjenari oni su tebi okej?
Je li tebi islam ( prorok muhamed) ispravna religija ili ti je ispravan Isus i prava vjera kršćanstvo??

Vrh

PostPostano: Pet sij 05, 2018 17:53 

Poruka, 25. prosinac 2017
„Draga djeco! Danas vam nosim mog sina Isusa da vam da svoj mir i blagoslov. Sve vas pozivam, dječice, da živite i svjedočite milosti i darove koje ste primili. Ne bojte se! Molite da vam Duh Sveti da snage da budete radosni svjedoci i ljudi mira i nade. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Vrh

PostPostano: Pet sij 05, 2018 21:45 

Ako se pažljivo izučavaju na tisuće Međugorskih poruka, dobiva se jasna poruka o biti ukazanja.
U Međugorju se ukazuje Kraljica Mira, majka svih ljudi na Zemlji. Ona je Majka našeg besmrtnog duha.
U poruci od 25.11.2017. prvi put spominje da je Isus naš brat.
To je novina koja se prije u porukama nije spominjala, mislim da će upravo to izazvati mnoga negodovanja u krugovima koji se protive Međugorju.
....

Vrh

PostPostano: Ned sij 07, 2018 10:11 

U Međugorju se ukazuje Kraljica Mira, majka svih ljudi na Zemlji. Ona je Majka našeg besmrtnog duha.
....

Ovo ne razumijem. Je li riječ o besmrtnom duhu ili duši? Blažena Djevica Marija ne može biti majka našeg besmrtnog duha jer bi tada morala biti Bog, a to nije. Jedini Bog stvara duhove.

Vrh

PostPostano: Ned sij 07, 2018 22:52 
Administrator

Ona je Majka našeg besmrtnog duha.

Ovo nema veze sa kršćanstvom, a Jeremija je takvu nebulozu već više puta pisao, na što je već odgovarano, npr. ovdje:
viewtopic.php?f=3&t=510&p=30930&hilit=Majka+na%C5%A1eg+besmrtnog+duha#p30930
Marija nije Bog, to bi bar kršćaninu trebalo biti jasno.

Vrh

PostPostano: Pon sij 08, 2018 16:59 

Citat:
Marija nije Bog, to bi bar kršćaninu trebalo biti jasno.

Ja govorim o Međugorskom Ukazanju!
Žena iz vječnosti, prestavlja se vidiocima ovako:
''Ja sam Kraljica Mira, majka svih ljudi na zemlji''
Za kakve ti mene nebuloze prozivaš?
Ja samo komentiram Poruke!

Vrh

PostPostano: Pon sij 08, 2018 18:27 

Ovo ne razumijem. Je li riječ o besmrtnom duhu ili duši? Blažena Djevica Marija ne može biti majka našeg besmrtnog duha jer bi tada morala biti Bog, a to nije. Jedini Bog stvara duhove.

Moj duh ili moja duša,.....kakva je razlika?

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata