Knjiga vidjelice Mirjane Soldo " Moje srce ce pibijediti" Mozes ju naruciti,nema dakle linka,nego knjiga,ja ju nemam,citao sam izvadke u kojoj Mirjana kaze da je imala slobodu odrediti svecenika i izabrala je Ljubicica,no navodi mogucnost koju sam naveo,
da to ne bude za njezina zivota.Mirjana navodi da je pergament na neki nacin garancija da bude citan od strane onih koji ce to moci ako ona ne bude ziva.Kaze u da sto ajo papa tateazi oergament? Tada nece biti u rukama Ljubicica kojeg nije odredio Bog nego je to njen izbor.Kupi knjigu hrki i citaj,nisam ja kriv.

Ma daj koje nelogičnosti....kako će ona reći, prenjeti tajne svećeniku ako ne bude više živa??? Ti kažeš:"...da to ne bude za njezina života.."
Tajne će biti rečene preko vidjelaca svećeniku 10 dana prije događanja!!
Znači ako bi ona umrla tajne neće biti objavljene, jer pergamena je prazna, nijedan svećenik neće sam bez prisustva vidjelice moći vidjeti šta piše na pergemeni...pogotovo ne svih 10 tajni!
Je si li ti imao original knjigu u ruci??...kolko sam te shvatio "čitao si fragmente"...znači negdje na netu...citat je znači mogao biti krivo napisan...je li tako?
Ako imaš knjigu pogledaj pa napiši sam šta piše i koja je strana...ako imaš članak gdje si to čitao daj LINK ČLANKA...ovako je to više : čula rekla kazala