I ja sam mislio tako, sve do nedavno od kada su Gospu prozvali poštanskom službenicom.
Kao prvo, milost ukazanja ničim, ali ama baš ničim ne možeš zaslužit. Dapače, vrlo je vjerovatnije da će prije veliki okorjeli grešnik spoznat Boga na način na koji ga drugi nisu spoznali, nego li netko tko živi život po Božijem. Bog takvu milost daje isključivo po svom odabiru, niti se trebamo pitat zašto, niti kako a još manje analizirat kojom logikom On odabire takve ljude.
Zato totalno su mi besmislene te tvoje usporedbe o odnosu Biskupa, Neba....
A to što je Gospa poštanska službenica, pa meni je osobno čak više od toga (ukazanja na polju,u vlaku,u kući, na brdu, u autu....), u satima kad to vidiocima odgovara (ravna se po školskom programu)...objavljiva ukazanja ako se ne varam četvrtkom za župljane, pa nakon dva četvrtka promjena plana....pa ujutro, pa podne, pa popodne,pa poponoći....kalendarski zapisano kad i kojem vidjeocu se objavljiva....
Uključena u programe crkve, građevinske dozvole,bavi se autobiografijom....
Ono kad se malo odmakneš ispadne jedna velika mješana salata, al ona neukusna.....
A da Nebo ide protiv Crkve, to mi je logično jedino ako vjeruješ da je pakao smješten negdje na nebu....