Miroslav je napisao/la:
Evidentno je kako su brojne teorije zavjere jednostavno mlaćenje prazne slame, no nakon odgledanog
videa o Obami i njegovoj obitelji, čovjek se zapita: Što ako je ipak sve to istina?, jer neke su stvari uistinu zapanjujuće.
Zato i postoji nešto što se zove teorija zavjere, jer ako nekome fale činjenice i „dokazi“ radije se služi takvim teorijama. Ali bolja je ona „Po plodovima ćete ih njihovim prepoznati…“ i to je sigurniji način razlikovanja duhova…
Danas ima puno svjetonazora, ali ipak važi ona „mens humana naturaliter christiana“ (ljudski um je po prirodi kršćanski). Tko se bori protiv kršćanstva, ustvari se bori protiv čovjeka (ma kako human tvrdio ili mislio da jest).
Onaj grad Astana u biti je pun masonskih simbola (to najvjerojatnije JE istina), koji su sad već dio new age-a, i nitko se ne buni jer je sve tobože prikriveno, a kršćanski simboli se npr. izbacuju iz javnih ustanova kao da vrijeđaju druge religije… (?)
teo je napisao/la:
naletio sam na zanimljivu stranicu
http://vigilantcitizen.com/ vrijedi pogledati
Hvala najljepša. Čovjek se potrudio skenirati i analizirati glazbenu industriju, a preporučam posebno post „Read this first“ (o medijskim tehnikama kontrole uma). Možda ima tu čak malo mistifikacije i pretjerivanja, ipak se ne radi ovdje o ikakvoj magiji nego o jednostavnoj, znanstveno i sociološki dokazanoj činjenici da
mediji imaju velik utjecaj na ljudsku psihu. To previdjeti i ignorirati znači učiniti veliki propust i u odgoju djece i u vlastitom duhovnom životu.
Moramo biti zahvalni što su to neki znanstvenici i pedagozi na vrijeme prepoznali, ali mislim da je veliki propust što takve stvari još nisu uvrštene u naš obrazovni sustav (ima tu razloga…). Kako je izjavila jedna osoba:
Djecu treba zaštititi od nekontrolirane medijske produkcije…Dakle, htjela sam samo napraviti razliku: ova stranica ne spada u teorije zavjere nego u opću kulturu…