Katolik-SDPovac je napisao/la:
Prije svega, nisam nikakav klon. Administrator može provjeriti i vidjeti da ni sa kakvim modusom niti bilo kim drugim nemam ništa, uostalom mislim da se to može vidjeti iz IP adrese ili nečeg drugog.
Slažem se da se za 3,5 godine Račanova koalicija više bavila sama sa sobom nego sa aktualnim problemima, no isto je tako smiješno kriviti SDP za neprovedbu revizije privatizacije kada je 15,5 godina na vlasti stranka koja je tu "privatizaciju" provodila. Pa kritiziraj onda njih i optužuj ih za lopovluk koji tek sada izlazi na vidjelo (i to je jedan od razloga ovakvog ishoda izbora) a ne nekog tko, ruku na srce, za svog mandata nije zbog umreženosti struktura mogao ni normalno upravljati državom.
I dalje smatram da je most o kojem pričam moguć i da ga ne treba rušiti već graditi, s pomalo je, moram priznati i smiješno da pokušavam započeti dijalog prema onoj "ljubi bliženjega svoga" a na mene se ide samo i isključivo đonom. Smatram da zaslužujem barem malo tolerancije i razumjevanja. Ljudi, ja nisam kriv što su birači odabrali onako kako jesu. Moje pojavljivanje na ovom forumu potaknuto je isključivo i jedino dijalogom o tome kako uskladiti svjetovno i duhovno pošto nas u vremenu koje je pred nama čekaju teške i velike odluke- prvenstveno mislim na srljanje, na žalost i od moje stranke u "Evropu". Nisam nikakav provokotor već ozbiljan odrastao čovjek koji je nešto u životu postigao i jednostavno želim i da ovakvim svojim djelovanjem, netko će reći donkihotovskim pisanjem na forumu pokušam doprinjeti da živimo u državi sretnih ljudi. Ako me takvog u ovoj vašoj zajednici možete prihvatiti, ok, u redu, ako ne onda bih zamolio moderatore da me obrišu kao korisnika ovog foruma.
Čini mi se da propitivanje tvojih stavova doživljavaš kao napad na osobu što sigurno nije, barem s moje strane. Dapače, meni je tvoj izbor izuzetno zanimljiv jer mi izgleda kao "četvrtasta kugla". Mom je umu to neshvatljivo, jer kako god to probam promišljat, ne ide mi skupa.
Što se HDZ-a tiče, njihovi stavovi su mi ok, posve prihvatljivi, no to ne znači da mi je i provedba prihvatljiva, jer su se oni vrlo bitno udaljili od svojih stavova. Kao što mi je izuzetno nakazno da se javno deklariraju kao vjernici i ništa ne čine da ospore iznimno liberalan zakon o abortusu, npr.
Stoga ću vrlo rado polemizirat s tobom ako to bude moguće. Naime, na ovoj temi o homoseksualizmu mi nitko, pa ni ti, niste osporili stav o abnormalnosti iste gledano s pozicija anatomije. Preko toga se prelazi šutke, a tjelesna konstitucija na nešto ukazuje.