Ovo je rijetko viđena djetinjarija..
Ovo je rijetko viđena mržnja prema jednom narodu. Da ne povjeruješ. A opet, sad sam napisao glupost. Šta tu imaš ne povjerovati?! Dosad smo vidili svakakve stvari na ovom forumu. Tako da te teško nešto više može iznenaditi. Glupo mi je da ga pitam jel pročitao knjige: "Crkva, Izrael i svjetske religije" i "Vjera - istina - tolerancija" od pape Benedikta XVI. - Joseph Ratzingera. Šta da ga pitam kad znam odgovor. Vidiš koji mu je dosadašnji intelektualni domet: dnevnik.hr
Niti jedan jedini vjersko teološki argument nisi iznio koji bi dokazao kako Židovi nisu izabrani narod.
Kako nije?! A dnevnik.hr?!

Ne samo da nije ništa ponudio, ništa osim privatnih mudrolija koje je ovde nadrobio, nego na ponuđeni: Katekizam Katoličke Crkve, Deklaraciju o Odnosu Crkve Prema Nekršćanskim Religijama "Nostra Aetate", Joseph Ratzingera, Katekizam Tridentskog koncila, Humani generis, encikliku Pape Pija XII., Dogmatsku konstituciju o Božanskoj objavi - Dei Verbum, Ludwig Ott "Fundamentals of Catholic Dogma", Papa Lav XIII., encikliku "Providentissimus Deus", Sv. Ivana Pavala II., i Peter Kreefta, tip "mrtav hladan" napiše, citiram;
Cijelo vrijeme valjate obojica nekakve tuđe nebuloze i gluposti..
Zamisli taj mentalni sklop. Ove privatne mudrolije šta je dosad nadrobio ovde i link na dnevnik.hr bi trebale biti kao nekakav argument za nešto, a Katekizam Katoličke Crkve, Deklaracija o Odnosu Crkve Prema Nekršćanskim Religijama "Nostra Aetate", Joseph Ratzinger, Katekizam Tridentskog koncila, Humani generis, enciklika Pape Pija XII., Dogmatska konstituciju o Božanskoj objavi - Dei Verbum, Ludwig Ott "Fundamentals of Catholic Dogma", Papa Lav XIII., enciklika "Providentissimus Deus", Sv. Ivan Pavalo II., i Peter Kreeft su, citiram;
.. nekakve tuđe nebuloze i gluposti..
Borme dečki! Fest hudo.