Hrki je sasvim pristojno zamolio da se dade neki dokaz kako Grebenar nije završio teologiju.
Ako dokaza ima stvar je riješena, nemamo što dalje raspravljati na tu temu.
svaki teolog vidi da Grebenar nije teolog.
Ako i jest, a to treba dokazati iako sam ga cula u podcastu da kaze da je studirao na KBF Zg a nije sigurno. On nikako nije katolički teolog.
Njegova teologija nije katolička. Ne on nema znanje koje imaju katolički teolozi.
Jer kolega Bruno je napisao u članku da je stekao nekakvo znanje na TKI ali to nikako nije bacc theol.
A onda su ljudi napisali da je u nekom drugom videu rekao da je isao na dopisni tečaj. To mi na teoloskim katoličkim fakultetima u Hr nemamo. Mozda je studirao vani kod mormona, mozda kod subotara. Ali nikako nema diplomu bacc theol koju piše na svakom videu, a onda uopce nije ni katolik. Znači laži lazi laži me, sve za moju lovu vjerujem dat cu ti je, jer uspjesmo lazes me.
U petak je fra Mario u Agape ugostio mladog fratra i navijte taj video naslova farizeij se hvale postom i molitvom. To je vazno jer je fra Mario napisao preporuku za knjigu od Vladimira a danas je izasao novi video od Ante Vučkovića o sotoni kao anđelu svjetla.
To su dosad 4 emisije koje se bave Grebenarom i drugim laznim prorocima u Hr.
Najvazniji dokazi da Grebenar nije teolog :u njegovoj biskupiji ga, ne poznaju kao teologa uopće. A kako to? Jel sad, shvacate koliko je jasno da mu je njegov biskup HRANIĆ dao zabranu. Biskupi znaju teologe, studenti su uvijek uz svecenike i surađuju. Biskupi predaju teolozima. Drugi dokaz je njegovo nepoštivanje svecenika i hijerarhije Crkve. Nijedan teolog to si ne bi dopustio. 3 dokaz su prijetnje i uvrede svecenicima i papi. To si nijedan teolog ne bi dopustio.
4 dokaz nijedan teolog ne bi koristio izraz papirnati Isus. 5 dokaz Vladimir se, stavlja, iznad svecenika. Nijednom teologu to ne bi palo na pamet.
Takvi se mogu dogoditi na, kbf ali ne dođu do diplome oni sami otpadnu s faxa.
6 dokaz: svaki teolog slusajuci videa zna jasno vidi da Vladimir nije teoloski potkovani. Kao sto vi u svom poslu za koji ste skokovani prepoznate muljatore tako i teolozi jasno vide neuke u teologiji. Nemaju znanje jednostavno ali ne razumiju ni osnovno o Crkvi.
Dalje, izgovara hereze. Dalje, manipulira kroz videa a to mora jer glumi teologa i manipulacijama i laznim prorostvima prekriva teolosko neznanje. Covik jednostavno ne zna teologiju. Ali ako vi niste teolozi onda vas moze zavesti, jer je ipak manager financijski i smislio je dobar poslovni plan. Ali dajte slusajte onda, teologe kad vam kazu da čovjek laze i manipulira i samo zeli lovu.