Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto svi 05, 2026 13:18

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:27 

adrijana je napisao/la:
a i poznajem Marka s početka rada ovog foruma.

Nemam pojma o čemu pišeš i zašto je to relevantno. Što se mene tiče ne čudim se slaganju tebe i JMertza.
Molim Boga za milost da nikada ne postanem takva unatoč svim teškoćama i napadima.

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:29 

Nemam pojma o čemu pišeš i zašto je to relevantno. Što se mene tiče ne čudim se slaganju tebe i JMertza.
Molim Boga za milost da nikada ne postanem takva unatoč svim teškoćama i napadima.

Pišeš gluposti, za slaganje je potrebna obostrana privrženost. Ja svakako nemam veze s hereticima.

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:32 

Prije si mene špotala zbog trolanja, a njega branila. Sad si još ljubomorna... ajme.. :DD

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:36 

Joj kako će Totus biti razočarana i zbunjena jer je opet po tko zna koji put promašila. Tvrdila je da se ja i JMertz poznajemo, pa nebulozu kako sam mu žena itd.
adrijana je napisao/la:
Prije si mene špotala zbog trolanja, a njega branila.

U trolanju i radu protiv tradicije ti i JMertz ste definitivno kliknuli. :DD A ja neuka ženica iz BiH, što ja znam

Zadnja izmjena: Majkićka; Sri sij 03, 2024 20:40; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:40 

Joj kako će Totus biti razočarana i zbunjena jer je opet po tko zna koji put promašila. Tvrdila je da se ja i JMertz poznajemo, pa nebulozu kako sam mu žena itd.

U trolanju i radu protiv tradicije ti i JMertz ste definitivno kliknuli. :DD

Kažeš da si brza, a kako nisi odmah shvatila tko je JMertz; branila si ga samo zbog tradicije, pa čak i kad su mu stavovi bili skroz upitni.. Već sam se i ja zapitala niste li zajedno :DD

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:43 

Kažeš da si brza, a kako nisi odmah shvatila tko je JMertz; branila si ga samo zbog tradicije, pa čak i kad su mu stavovi bili skroz upitni.. Već sam se i ja zapitala niste li zajedno :DD

Već sam ti prije odgovorila jer sam neuka ženica iz BiH, što ja znam ...
JMertz dokazano nema afiniteta prema ženama pa je vaša tvrdnja stvarno apsurdna i budalasta od početka.

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:43 

U trolanju i radu protiv tradicije ti i JMertz ste definitivno kliknuli. :DD

Sve što sam napisao ovdje je bilo u skladu s naukom Crkve tako da ne vidim o kakvom "radu protiv tradicije" govoriš. Tim više što (valjda) misliš da postoje nekakve struje unutar Crkve, pa su neke tradicionalne, a druge moderne. Nemoguće je biti više ili manje tradicionalan ili moderan u katoličanstvu. Moguće je biti katolikom, a svaki će katolik odbacit sve lažne pape, tj. antipape počevši od 2. VK., odbacit heretičan i lažan novus ordo te odbaciti sve što su uzurpatori iz Vatikana govorili zadnjih 60ak godina."Tradicionalna" misa naspram novus orda nije nikakva stvar preferenci, već je tradicionalna misa isključiva i jedina Sveta Misa. Naravno, kada lažni svećenik ređen nakon 2 VK "služi" i tradicionalnu misu, zapravo gledaš običnu predstavu jer niti ne dolazi do pretvorbe baš kao niti na novus ordu.

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:50 

Već sam ti prije odgovorila jer sam neuka ženica iz BiH, što ja znam ...
JMertz dokazano nema afiniteta prema ženama pa je vaša tvrdnja stvarno apsurdna i budalasta od početka.

Imaš pravo, pravi tradicionalisti su vitezovi prema ženama, a JMertz je jednom napisao da neće razgovarati o teologiji s nama ženama, ali se promijenio... Zato poštujem što je iskren, mada su nam stavovi dijametralno suprotni.. Kliknuli smo kao pas i mačka :DD

Hvala Bogu što smo na offtopicu pa možemo pisati štogod...

Vrh

PostPostano: Sri sij 03, 2024 20:55 

Imaš pravo, pravi tradicionalisti su vitezovi prema ženama, a JMertz je jednom napisao da neće razgovarati o teologiji s nama ženama, ali se promijenio... Zato poštujem što je iskren, mada su nam stavovi dijametralno suprotni.. Kliknuli smo kao pas i mačka :DD

Hvala Bogu što smo na offtopicu pa možemo pisati štogod...

Očito mu imponira što se slažete, a slažete se jer je onakav kako ti želiš vidjeti sve koji su skloni tradiciji. Ja volim čvrste karakterne muškarce koji ne pričaju i rade sad jedno sad drugo.

Vrh

PostPostano: Čet sij 04, 2024 15:38 
Administrator

Ili ti ne znaš čitati s razumijevanjem. Napisao sam da u potpunosti priznajem Svetu Misu, ne bih mogao biti katolikom kada ne bih "priznavao" Svetu Misu.

A drugi je problem što pripadnici novus ordo sekte misle da je novus ordo Misa. Novus ordo nije misa i "služe" ga gotovo uvijek lažni svećenici (osim ako je netko ređen prije 2 V.K.). Ništa što sam napisao, dakle, nije laž. U katedrali se istinski nije služila Misa već desteljećima, a Svetu Misu itekako priznajem. Što se ove sektaške heretične skupine na forumu tiče, koliko god je malo vjerojatno nadam se i molim za vaše obraćenje.

Cijelo vrijeme si lagao, trolao i bio neiskren, i nakon što su ti dokazane laži i dalje nastavljaš po starom, stoga imaš trajni ban.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC + 01:00 sata