Meni je nepojmljivo takvo pisanje na katoličkom forumu. Da netko kaže da su za sve krivi Židovi, da je u Međugorju "demon", da katolici nemaju što raspravljati sa ženama itd. Naravno da je dr Franjo Tuđman prvi i za me jedini Hrvatski predsjednik. Naravno da je dragi svetac zaslužan za rušenje komunizma i priznanje Hrvatske. Santo subito nakon njegove smrti. Oprost atentatoru koji ga je umalo ubio a čin oprosta je asasina pretvorio u katolika. I naravno, naš kardinal, koji je rekao, ako netko spali moju kuću, ja neću njegovu. To je svjetlosnim miljama daleko od tebe. Čudi me da ti se dopušta takav govor i srozavanje ovog foruma. Dobro je rekao Fran ali i ja prije njega, da ateist čita ovaj forum, ne bi našao ništa privlačno u kršćanstvu. Pa ovdje nema dvoje da se slažu. Ali, jedno su naše nesuglasice, pa i sitne provokacije. Ovo što ti pišeš, čisti su izljevi netolerancije, hule i sram me to vidjeti na forumu koji se zove katoličkim. Da se razumijemo, ne mislim na tebe ad hominem, nisi ti bitan, ljudi imaju svakojake probleme, ali tome nije mjesto ovdje. Isus propovijeda o ljubavi, pa da je ovdje vidjeti više toga, ne takve postove poput tvojih. Želim reći svima koji ovo čitaju, takvi nisu katolici. Uz respekt ljudima koji se trude slijediti Isusov nauk. Srećom, ima ih tu. Ne kažem, rekla sam puno puta, da sam ta. Borim se sa svojom ljudskom naravi, ponajviše ohološću, to je cjeloživotna borba.
Zašto bi pisanje da je u Međugorju demon bilo na ikoji način protukatoličko? Posjeduješ li ti neke nove informacije na temelju kojih moram priznati Međugorje? Židovi su neprijatelji Crkve, stoga ne vidim problem ni s tim aspektom. Kada mi se ne bi dopustilo da napišem da se radi o neprijateljima Crkve to bi značilo da admin izravno kontradiktira brojne izjave svetaca i Crkve kroz povijest, a admin nije toliko glup.
Tuđman nije "za tebe", već je za sve Hrvate prvi hrvatski (posvojni pridjev na ski, malo slovo inače...) predsjednik i to nitko ne dvoji, ali također nije bio prijatelj Crkve, stoga nema potrebe da ga se veliča iz katoličke perspektive.
Što se Wojtyle tiče, kruške i jabuke... Odgovorio sam na tvoj komentar koji nostalgično govori o spomenutim vremenima, na što sam ti dokazima objasnio da se raspad koji si spomenula dogodio i puno prije. Ti nisi niti pokušala opovrgnuti napisano o Wojtyli jer se činjenice ne mogu opovrgnuti, već si počela pisati o potpuno drugim stvarima. Mijenja li ovo što si napisala o njemu ono što sam ja napisao o njemu? Stoji li i dalje ono što sam napisao o njemu? Ako smatraš da je nešto pogrešno, ispravi.