Ne znam što ti nije jasno...
Nije mi jasno ono šta nije ni jasno ovoj ženski koja piše pod nickom Majkićka. Napisao si, citiram;
Homoseksualac je netko tko ima protunaravan osjećaj privlačnosti prema istome spolu, međutim shvaćajući poremećenost takvih nagnuća živi u celibatu. Homoseksualac, dakle, ne čini nikakav grijeh.
Nakon toga ženska te lepo pitala, citiram;
Gdje si ti vidio ovakvu definiciju?
I ti sad nikako da odgovoriš na to pitanje. Ženska te to pitala prije tjedan dana. Bio bi minimum pristojnosti, ne moraš meni ništa odgovarati, odgovori ženski koja te to pitala.
Ostali pokušaji provokacije su sasvim nekatolički i nemam želje baviti se njima.
Rekao bi moj dobri prijatelj Timotej zvani Jobica: "nimalo katolički, ali sasvim ljudski."

Šta je sad sa ovim optužbama, to ti je promaklo?! Napisao si, citiram;
Homoseksualac je netko tko ima protunaravan osjećaj privlačnosti prema istome spolu, međutim shvaćajući poremećenost takvih nagnuća živi u celibatu. Homoseksualac, dakle, ne čini nikakav grijeh.
Na što ženska pod nickom Majkićka piše, citiram;
Ja sam se začudila onoj definiciji homoseksualnosti koju je napisao JMertz1917 jer je u stvari jako moderna!?
Ponavljam! To su vrlo ozbiljne optužbe, ženska te optužila za modernizam. Nemaš ništa da kažeš u svoju obranu?!

Što se Tome blizanca tiče, ne znam niti me zanima zašto si opsjednut njime.
Ne njime nego njima. Množina. Dva su, ako su blizanci.

Znaš kak bi zagorci rekli: "deča". Tak ja tebi sad kažem; deča! Nepunih sedam godinica sam imao kad sam počeo čitati ljude kao što su: Joachim Gnilka i Réginald Garrigou-Lagrange. I ti zelenko sad da mene učiš teologiju i filozofiju?! Koje li ironije!

Koga si ti čitao sa sedam godinica: "Vlak u snijegu" Mato Lovrak?!

Ti, Toma blizanac i njegov brat Marko, Luka Popov, Vice John Batarelo, George Pell i Elvis Duspara, da mene učite teologiju i filozofiju?! Ej! Jadne li ti majke.