Evo, pregledala sam linkove.. Tu je velika šteta što dokumentaciju još uvijek skuplja Informativni centar Mir Međugorje, pošto oni također rade na promidžbi, biltenima, radiju i internetu, tj. oni su centar propagande, a ne oni koji bi kritički mogli prosuditi i selektirati važeću dokumentaciju. U Lurdu, kad je osnivana komisija, ona je trebala biti neovisna, obuhvatiti liječničku struku i uključiti ateiste i ljude drugih vjera da rezultati istraživanja čudesnih ozdravljenja budu nepristrani u potpunosti. Ovo u Međugorju nije primjereno zvati skupljanjem dokumentacije, po meni već odavno je trebao biti osnovan neovisan međureligijski liječnički konzilij, ovako ispada da propagandni centar ima sve u svojim rukama...
I tako kažeš da je Bernardica bila "psihički boležljiva", a međugorski vidioci potpuno zdravi..? I oni su tako "potpuno zdravi" još '81. pisali u ispitivanjima kako im je Gospa svima preporučila redovnički stalež i da im je zabranila primati ikakav novac od hodočasnika. Bili su potpuno zdravi i pri punoj svijesti, a eto što je nastalo od Gospinih preporuka, objesili ih mačku o rep...

(Te sve njihove izjave mogu se naći u knjigama teologa dr. Ljudevita Rupčića, koji je i sam podržavao vidioce).
Nitko više ne širi vjeru od njih. Ovo što sam stavila, konkretno, taj dio je citat, no tako je.
Djeca su proučavana od strane toliko stručnjaka, što za ova druga ukazanja ne možemo reći. Vrijeme je bilo komunizma, bili su ajmo reći nježno šikanirani, oni, njihove obitelji, prijatelji...Čak i kad je sama Lucija (Fatima) primala ukazanja,u već starijoj dobi, neka su bila diskutabilna, u najmanju ruku. Kamoli ovdje, toliko djece, toliko pitanja, pritisaka...
Vjerujem da išćitavajući Cavallija možeš vidjeti da i on vjeruje.
Dakle, čak bi zabranila centru u Međugorju da prikuplja podatke, liječničku dokumentaciju? Ali i da nije tako, da se ne prikuplja, da se zatre sve, ne može. Ne ide. Svetost tog mjesta osjetili su milijuni i uvjerena sam, da će skoro doći blagoslov iz Vatikana. Jer, koga god pošalju, svi se oduševe. Što opet nije bitno toliko, Međugorje je u srcu većine vjernika u HR, BiH, pa i svijeta.
Ove spletke, mafija, to je kao neka novela, a la Dan Brown, ne čitam takve stvari...