Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto svi 05, 2026 15:20

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 131 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet vel 03, 2022 20:36 

evo nešto u vezi pogubnog djelovanja protubožjih,protukršćanskih snaga-masonerije;

Pitati ćete:
Dokle će ovo pogubno bezakonje , gaženje svetišta i božje vojske...dokle će Istina biti potkopavana?...
A ja ću vam reći:
Kad se smrt uvlačila kroz vaše prozore niste slušali mojih očajničkih poziva i upozorenja ( kroz razna ukazanja), nego ste ih ismijavali i prezirali. Kad sam dolazio i poput ucviljeng projaka molio vašu pažnju, bijesnili ste i tjerali me...
Zašto si Gospodine-pitati ćete-zašto si predao svoje Sveo mjesto moći Zvijeri!? ( za Zvijer mi je Gospodin rekao da označuje slobodne zidare)
Nećemo li više piti Tvoje Vino? Nećemo li više jesti Tvoj Kruh?
Zar moramo podnositi bezakonje i one koji su pod vlašću Zvijeri?
Aja ću vam tada odgovoriti da sam vam slao svoje sluge , proroke, tako postojano tako često ,da vam kažu:" Neka svatko stavi na sebe kostrijet. Pokajte se, popravite se, postite o suhu kruhu i vodi" Ali vi me niste htjeli slušati...niste se pokajali niti skrušili. Jer vi ste zamjenili svjetlo za mrak i mrak za svjetlo!

Znači, slobodni zidari će dovesti do toga da se ukine Isusova neprekidna žrtva, prinošenje njegovog Kruha i Vina u euharistiji! Samo sveto pismo najvaljuje u 2 solunjanima 2, 3-4 da će Sin bezakonja ,Sin propasti, Protivnik zasjesti u Božji hram gradeći se Bogom!!

Vrh

PostPostano: Čet vel 03, 2022 21:07 

https://www.hrvatski-fokus.hr/2014/05/508/

Nešto o Bogdanu Maleševiću, kršćanskom teatrologu,književniku, katoličkom publicistu,čovjeku koji radi na ekumeni između KC i pravoslavne crkve...samo zajedničkim djelovanjem KC i PC može se pobijediti protubožje djelovanje Zvijeri...

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 11:42 

evo npr.šta se događau jednoj francuskoj koja je dala čudotvornu medaljicu-Ukazanje u rue de bac, koja je dala svece: Margareta Marija Alacoque, Anzelmo Canterburyjski, sv. Genoveva, Grgur Tourski, Ivana Orleanska, sv. Irenej, Katarina Laboure, Luj IX., sv. Mala Terezija, sv. Martin, Ljudevit Montfortski, sv. Rok, Franjo Saleški, Ivan Vianney i Vinko Paulski.
oznatije katoličke crkve i građevine u Francuskoj uključuju Notre Dame, Katedrala u Chartresu, Katedrala u Reimsu, Bazilika Svetog Srca u Parizu, La Madeleine, Katedrala u Amiensu te nacionalno svetište Lourde..

https://www.hrvatski-fokus.hr/2021/12/36900/

Tužno je to što se događa u Francuskoj, jednoj nekoć tako velikoj katoličkoj zemlji koja je iznjedrila sve velikane koje si spomenuo.
Taj problem je kod njih počeo s francuskom revolucijom i od tada katoličanstvo umire u toj zemlji. Pitanje je samo do kada će to sve trajati, odnosno koliko nisko može pasti?

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 11:43 

https://www.hrvatski-fokus.hr/2014/05/508/

Nešto o Bogdanu Maleševiću, kršćanskom teatrologu,književniku, katoličkom publicistu,čovjeku koji radi na ekumeni između KC i pravoslavne crkve...samo zajedničkim djelovanjem KC i PC može se pobijediti protubožje djelovanje Zvijeri...

Hrki hvala ti za ovo. Nisam znao za ovog čovjeka. Jesi li čitao koju od njegovih knjiga?

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 11:46 

evo nešto u vezi pogubnog djelovanja protubožjih,protukršćanskih snaga-masonerije;

Pitati ćete:
Dokle će ovo pogubno bezakonje , gaženje svetišta i božje vojske...dokle će Istina biti potkopavana?...
A ja ću vam reći:
Kad se smrt uvlačila kroz vaše prozore niste slušali mojih očajničkih poziva i upozorenja ( kroz razna ukazanja), nego ste ih ismijavali i prezirali. Kad sam dolazio i poput ucviljeng projaka molio vašu pažnju, bijesnili ste i tjerali me...
Zašto si Gospodine-pitati ćete-zašto si predao svoje Sveo mjesto moći Zvijeri!? ( za Zvijer mi je Gospodin rekao da označuje slobodne zidare)
Nećemo li više piti Tvoje Vino? Nećemo li više jesti Tvoj Kruh?
Zar moramo podnositi bezakonje i one koji su pod vlašću Zvijeri?
Aja ću vam tada odgovoriti da sam vam slao svoje sluge , proroke, tako postojano tako često ,da vam kažu:" Neka svatko stavi na sebe kostrijet. Pokajte se, popravite se, postite o suhu kruhu i vodi" Ali vi me niste htjeli slušati...niste se pokajali niti skrušili. Jer vi ste zamjenili svjetlo za mrak i mrak za svjetlo!

Znači, slobodni zidari će dovesti do toga da se ukine Isusova neprekidna žrtva, prinošenje njegovog Kruha i Vina u euharistiji! Samo sveto pismo najvaljuje u 2 solunjanima 2, 3-4 da će Sin bezakonja ,Sin propasti, Protivnik zasjesti u Božji hram gradeći se Bogom!!

Zar i dalje propagiraš tu lažnu proročicu iako te moderator upozorio???
Ovo je jedini katolički forum koji je još živ, baš zahvaljujući moderiranju, pa bi bilo lijepo ne pisati bezvezarije :((

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 12:11 

Hrki hvala ti za ovo. Nisam znao za ovog čovjeka. Jesi li čitao koju od njegovih knjiga?

je čitao sam dosta njegovih knjiga, kao i posebnu publikaciju Zlatno pero...to možeš naći na netu
Čitao sam kolko se sjećam: Dva svjedoka, Međugorje Trijumf dvaju srdaca, Crkva posinjenja, Rimski dnevnik, Međugorje- iz tame u svjetlo
btb

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 12:16 

Zar i dalje propagiraš tu lažnu proročicu iako te moderator upozorio???
Ovo je jedini katolički forum koji je još živ, baš zahvaljujući moderiranju, pa bi bilo lijepo ne pisati bezvezarije :((

U onoj notifikaciji je dana preporuka da se vassulu ne pušta da održava seminare u katoličkim crkvama
Nije zabranjeno o njoj pisati! To je velika razlika
Vidim , ti bi uvela verbalni delikt??
To nisu nikakve bezvezarije nego izvrsni razgovori sa samim Bogom...taj isti Bog je vassuli još 1988. rekao da će komunizam i sssr propasti i da će rusija duhovno uskrsnuti...i masu drugih dobrih stvari što se tiče našeg doba ,a tiče se jedinstva Crkva i kršćana , kršćanstva pod jedenim pastirom, pobjedu Dvaju Srdaca ( Isusovog i Marijinog) itd ...sve što jako brzo dolazi i što se tiče cijelog kršćanstva
Ako tebe nešto POSEBNO bode ( A STVARNO NE VIDIM ŠTA JE U ONOME ŠTO SAM NAVODIO ANTIKATOLIČKO!!?) TI ONDA NE ČITAJ...TKO TE SILI??

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 14:15 

taj isti Bog je vassuli još 1988. rekao da će komunizam i sssr propasti i da će rusija duhovno uskrsnuti...

Da, bilo bi lijepo naglasit taj isti Bog, koji govori i Medugorju, i Bundalu, i drugim klaunima...taj isti bog nije Katolicki Bog. Zasto tebe to smeta?
Ja tesko da mogu zamislit da se Bog bavio komunizmom i sssr-om. Bas mi je ono, tesko to zamislit. A i zanima me, kako je rusija duhovno uskrsla? :lol:

[quote="hrki » Pet vel 04, 2022 12:16"]

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 14:36 

A i zanima me, kako je rusija duhovno uskrsla? :lol:

Evo jedan primjer https://goodguyswearblack.org/2019/06/20/astonishing-church-growth-in-russia-sees-record-number-training-for-priesthood/

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 14:36 

Da, bilo bi lijepo naglasit taj isti Bog, koji govori i Medugorju, i Bundalu, i drugim klaunima...taj isti bog nije Katolicki Bog. Zasto tebe to smeta?
Ja tesko da mogu zamislit da se Bog bavio komunizmom i sssr-om. Bas mi je ono, tesko to zamislit. A i zanima me, kako je rusija duhovno uskrsla? :lol:

Bog je jedan
Bog se bavio te 1988. komunizmom i sssrom jer je nama kršćanima dao nadu i poruku šta će se ubrzo dogoditi...mislim da nitko 1988. nije predvidio da će za samo 3 godine raspasti se SSSR i komunizam ( crveni zmaJ)...reci tko je to javno rekao osim vassule ( Bog preko nje!)

Kako je duhovno uskrsla?...pa zar ne vidiš kako vjera u rusiji cvijeta za razliku od toga šta se događa u evropi? ne vidiš li šta se događa u sekularnoj evropi koju podrivaju okultna društva/masonerija isl.
naveo sam ti barem deset stvari u ranijim postovima šta se događa sa vjerom i kršćanstvom u evropi
U rusiji se otvaraju i restauriraju samostani , nitko ne progoni kršćane, ne traže se neke novotariju u katekizmu, liturgiji, bibliji...svećenicie se ne proganjanju, ne ubijaju, crkve se otvaraju a ne pretvaraju u džamije, medrese, muzeje, svjetovne objekte!...
tamo ne paradiraju kvir, lgbt, transrodne, gender udruge i ideologije ...treba li još toga, da primjetiš razliku? :oo

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 15:52 

Bog je jedan
Bog se bavio te 1988. komunizmom i sssrom.....

Aha, bog se bavio komunizmom i sssrom, lol

Kako je duhovno uskrsla?...pa zar ne vidiš kako vjera u rusiji cvijeta za razliku od toga šta se događa u evropi?

Ne vidim. Vidim da diktatura "cvijeta".

U rusiji se otvaraju i restauriraju samostani , nitko ne progoni kršćane, ne traže se neke novotariju u katekizmu, liturgiji, bibliji...svećenicie se ne proganjanju, ne ubijaju, crkve se otvaraju a ne pretvaraju u džamije, medrese, muzeje, svjetovne objekte!...

Da, zvuci onako lijepo izvana. Krscane ne proganjaju kazes...i to je za zamislit se, krscane ne proganjaju tamo.

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 21:31 

Koji si ti troler?Ako nisi troler onda si neznalica
zašzo se Bog nebi bavio komunizmom i sssr-om??
si možda čuo za ukazanja u fatimi?..tada nije spominjao Rusiju i da će se komunizam proširiti po svijetu ako...??

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 21:33 

Aha, bog se bavio komunizmom i sssrom, lol

Ne vidim. Vidim da diktatura "cvijeta".

Da, zvuci onako lijepo izvana. Krscane ne proganjaju kazes...i to je za zamislit se, krscane ne proganjaju tamo.

Ne proganjaju, nego baš naprotiv...to ti je promaklo ovih godina???...bio se previše u briselu,londonu ili new yorku?
Prije u sssru jesu!

Vrh

PostPostano: Sub vel 05, 2022 22:14 

Ne proganjaju, nego baš naprotiv...to ti je promaklo ovih godina???...bio se previše u briselu,londonu ili new yorku?
Prije u sssru jesu!

Nikad nisam bio u londonu i new yorku. Krscanin je uvijek progonjen, nebitno od drusstvenog urednenja drzave. Sto, nisi citao Idota?

Vrh

PostPostano: Ned vel 06, 2022 12:08 

Nikad nisam bio u londonu i new yorku. Krscanin je uvijek progonjen, nebitno od drusstvenog urednenja drzave. Sto, nisi citao Idota?

Kršćani uvijek jesu tnu u oku nekršćanima, ateistima, masoneriji itd
Ali isto tako ima diferncijacije u tim progonima kršćana,nisu svih godina progoni isTog intenziteta i od istih snaga!

Otakada je pao crveni zmaj-komunizma, otada se promjenila situacija na tom polju
Napad je sada najjači od strane globalista, udruga otvorenog društba, tajni napadi prikrivene masonerije, okultnih anglosaksonskih sila koje dans upravljaju politikom svijeta, politikom evrope, ekonomijom svijeta, burzama, masmedijima u svijetu
Nepoznanice u jednadžbama neprijatelja Crkve i kršćana su stubkom izmjenjenje

O tome Bog i Gospa konkretno govore u svojim ukazanjima, daju nam poruke i savjete koji su nam najveći neprijatelji
To nažalost mnogim kršćanima, većini nije jasno...tato Bog i danas preko proroka i mistika govori svijeu
Nije nas Bog ostavio u neznanju i očaju...daje nam nadu i vjeru, poticaje da ne otpadnemo u vjeri
Ako govori u svojim ukazanjima onda Bog zna najbolje zašto govori, On zna da ima razoga da govori,on ima potpuni uvid u sve što se događa i što će se dogoditi...mi nemamo skoro nikakav uvid u budućnost, nije li tako?
A Bog ima , Bog zna šta nas čeka u bliskoj budućnosti i pomaže nam da ne padnemo u očaj,da ostanemo vjei naših predaka bez obzira šta nam sve moderan svijet , sekularizma nudi i kako nas svim hedonizmima želi odvući od vjere i Boga ( BDMarije koja je uz Boga najsvjetlija točka u nebu)

I onda ,šta je čudno da nam Bog i danas govori??

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 131 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata