Moji postovi nisu provokacija, čemu takvo pisanje!?
Evo primjer New Zealanda...
Oko 90 % procijepljenih.
Sveukupno 47 umrlih.
Na 5 milijuna ljudi.
Manje nego kod nas u jednom danu.
Ljudi umiru a ne bi trebali.
Evo, : Kardinal Bozanić pozvao vjernike da vjeruju Stožeru i Božjem planu koji će ih osloboditi od bolesti i grijeha. ‘Vrijeme je straha, ali budite hrabri‘ (Slobodna Dalmacija).
Trebao je odmah ovako.
Inače, cjepivo je prvo imalo u sebi čip. Pa magnet. Pa sve i svašta se skupilo, tako i te "neurološke tegobe"...Valjda su shvatili da ono prvo ne pije vodu, pa nadodaju teško provjerljive stvari.
Pošto je ovo u vezi kard. Bozanića Giovi prije mene odgovorio, ja ću se osvrnuti na ostalo.
Neurološke tegobe koje sam spomenula nije uopće teško provjeriti. To je dio službene statistike dostupne svima na internetu (EudraVigilance). Te podatke sigurno znaju i mnogi novinari, ali su i oni pod nadzorom - o čemu smiju pisati i o čemu ne smiju... Velika je to sprega "financijskog uzdržavanja" politike i medija.
Magnetoproteini su jedna od teorija temeljena na iskustvu (znači može se praktično provjeriti!), a ponudili su je oni koji znaju za takva istraživanja i taj dio biotehnologije. Znači, nije bez pokrića... Iako opet razvikani mediji prešućuju.
Čipovi su stara teorija (preko 20 godina), ali što će nam čipovi u tijelu, kad imamo barkodove za ulazak i izlazak (covid potvrda!).
Situacija u Novom Zelandu nije usporediva s našom, jer na taj udaljeni otok radi lockdowna virus jako teško dolazi. Vrlo je malo ljudi uopće bilo zaraženo. Daleko je to od naših europskih brojki. Oni su se, nesretnici, brže-bolje svi cijepili, a korone ni na vidiku. Slično kao i u nekim afričkim zemljama koje su zbog temperature spašene od širenja zaraze.
Ponovila si više puta "od korone ljudi umiru". Evo jedne dobre vijesti: oko 95% ljudi imaju blage do umjerene simptome, te se i bez cijepljenja, uz odgovarajuće lijekove sami oporave.
To potvrđuju i statistika i iskustvo, a pitanje je zašto naš stožer to jedanput ne naglasi?
Opet isti odgovor: sprega financija, politike, medija i cjepiva.
Drugog mogućeg odgovora nema...
Zašto naš stožer nikad ne govori koliko je važno rano prepoznavanje simptoma i reagiranje (tj. liječenje paracetamolom i visokim dozama vitamina). To je standardna terapija koja spašava živote od teških upala i daljnjih komplikacija. Da, zašto naš stožer (a niti liječnici u medijima) nikad o tome ne govore?
Koliko bi samo to pravovremeno reagiranje spasilo ljudskih života i oslobodilo bolnice... Nezamislivo je kakav zločin oni sami sebi rade (i svom narodu) prešućivanjem općih činjenica..
Do liječnika je ponekad teško doći isti dan (telefoni svi zauzeti), oni se suzdržavaju od davanja ikakvih lijekova bez testiranja, na rezultate testa se čeka i tako se produžava vrijeme koje bi se moglo iskoristiti kad bi pacijenti unaprijed znali išta o standardnoj terapiji. Jaki simptomi u početku mnoge zaista uplaše, ali to sve prolazi za 10-tak dana. Kad bi ljudi bili ispravno informirani, manje bi se bojali, brže bi reagirali, čak bi se i pripremili jačanjem imuniteta dodatnim vitaminima koje je lako nabaviti u ljekarnama.
Ali, ne...
Biznis je sijati paniku od korone ("mnogi umiru"), davati polu-informacije i propagirati isključivo cjepivo kao "jedini lijek" protiv virusa.
Kako bi im čovjek vjerovao kad su prošle godine skidali videozapise s YT onima koji su govorili da vitamin C liječi koronu (kao to je teorija zavjere), a danas je to standardna terapija koju doktori propisuju?
Za kraj, svakako provjeri stranicu EudraVigilance za info o nuspojavama (o neurološkim tegobama). Ja jesam i znam da to nije teorija zavjere nego prava istina.