Da, i ja se pitam gdje je vjera pred tolikim
strahom od cjepiva??!!!
Inače, glede doktora i cjepiva, već sam pisala, znam jednog koji je bio protiv cjepiva (i kemoterapije

).
Svi su se ostali doktori u domu zdravlja cijepili.
I cijepili su nas u masovnom cijepljenju.
Sve sam to već pisala.
Jedino njega nije bilo jer je bio na respiratoru.
Sad je već pokojni.
Nije istina da kod doktora postoje dva mišljenja.
Doktori su najprocjepljenija skupina.
Rijetkih je pojedinaca uvijek bilo i biti će.Nije svaki strah loš, loše bi bilo da nemamo uopće straha, ali, treba pažljivo razmotrit i odvagat što je dobro a što loše, naravno iracionalan tj pretjeran strah je loš u bilo kojem obliku, i to se točno vidi u današnjoj situaciji, gdje ljudi "gube glavu" a da ne govorim i razum poradi cijepiva..
Čuj, ljudi su s pravom skeptični..
Nisam dovoljno hrabar da nekog nagovaram na nešto, pogotovo ako nisam u nešto siguran, a ne bih to nikome ni sugerirao, a da stvar bude gora, ovo kontroverzno cijepivo nema dovoljno čvrsto uporište da bih nešto bezrezervno podržao i propagirao, dok vidiš, naši vrli mediji to rade bez problema, pitam se, kojim su motivima vođeni da praktički siluju ljude s istim parolama, znamo većina što je u pozadini, zdravlje je na drugom, trećem mjestu, nažalost..
Vidiš, ti gledaš u tvom mjestu što se događa, a to je nedovoljno da bi dobila neku potpuniju sliku ove i situacije.. Daj mi reci, jel pratiš u svijetu što se događa i koje medije pratiš?
E lipa Totus, da, istina je, doktori imaju dva mišljenja! Službeno i osobno, čemu čuđenje.
Pa ne vrte svi doktori isti narativ, i oni su ljudi i oni imaju pravo na svoje mišljenje.
Ljudi su društvena bića, obično se vodimo za tim kako društvo diše i mi se povodimo za time i preuzimamo taj društveni narativ, koji meni osobno se sve manje i manje sviđa, pogotovo u ovim vremenima..
Hmm, a što fali biti rijetki pojedinac
Evo, tužni je dobro rekao, ovo je vrijeme za preobraćenje, još bih samo dodao, ovo je vrijeme idealno, idealno za promjene..
Da se nadovežen na ovaj tvoj citat,
Nije čudo da nas neki percipiraju kao zadrte i zaostale.
što je tolko bitno tko što misli, vjernik se ne bi trebao obazirati na te stvari.
Misle da smo svi takvi.
Kakvi točno? Ak se misliš nekom dopasti, radije se trudi svidit Bogu nego ljudima, odnosno, svaki čovjek bi trebao stremiti tome, što Bog misli, a ne što čovjek misli..
Ovo je kap u moru od linkova, ne mogu sve ni popamtit, slobodno pogledaj
https://www.youtube.com/watch?v=aWdb0fVAIiU&t=2sfra Mario Knezović, odlična emisija kao i gost
https://www.youtube.com/watch?v=7BXXjfCmwfkdon Antun Nižetić, zašto ne slušamo struku?
https://www.youtube.com/watch?v=LmbGUpE16Ic&t=575svlč Robert Štreter, kritička sloboda razmišljanja
Previše se "siluje" ta riječ, antivakser, što nije to za osobu koja je protiv bilo kojeg cijepiva? Nek me neko ispravi.. Ne vidim baš ovdje antivaksere.
@zdrave, slažem se..
Ali vidiš, pitanje je, kolko je zapravo ljudima stalo do istine, a što nije istina ta koja oslobađa..