Pošto opet lažno prikazuješ informacije kako bi zvučile autoritativnije, na što više nemam volje upozoravati, imaš ban.
Tebi je sve lazno sto imalo zvuci kriticno...
Ovo je rijedak primjer foruma na kojem moderator sam aktivno obeshrabruje pisanje.
Zaviša Kačić nije uopće svećenik nego indolog i prof. povijesti.
Hm, pa od kuda da ja to znam. U onom video izgleda kao pop onako odjeven sav u crno. Ali to je ionako posve sporedno. Ono sto je bitno jeste da je odrzao vrlo dobro uvodno predavanje o indijskim religijama (naravno, o zakljucima bi se moglo razgovarati, kada bi na ovom forumu bilo dopusteno). Vidi se da je strucniji za to podrucje od fra. Blazevica... koji je naprosto zalostan primjer covjeka koji je u znanstveno-istrazivackom smislu potpuno obesmislio svoju doktorsku titulu.
Bas zato raduje da se u RKC javljaju pravi znanstvenici i istrazivaci kao pater Spiranec, ili upuceni laici poput Zavise Kacica.
Zavisa je posebno zanimljiv, jer nesumnjivo o istocnim religijama ima jednako negativan stav kao i fra. Blazevic, ali to uopce nije problem. Kod fra. Blazevica negativan stav nikada nije bio problem (konacno, ima covjek pravo na svoje misljenje). Njegov problem je uvijek bio katastrofalno slaba argumentacija. Kako mozemo o bilo kojoj temi argumentirano razgovarati, ako sugovornik svoje tvrdnje gradi na krivotvorinama i dezinformacijama?
Upravo zato kod Zavise stvarno ohrabruje njegova argumentacija, koja je mnogo strucnija i dublja, a samim time znaci i dobrodoslo osvjezenje u domacem katolickom diskursu o ovim temama.