Dragi naš Barnaba,
čovjek, koji 5 godina nije priznao poraz (na predzadnjim izborima) - kakav je, i kakve ljude okuplja - znamo. Koliko sluša glas naroda - i to znamo!
Sad me zanima: ako je 1/6 građana RH s pravom glasa "odlučila" ZA EU, zar doista vjeruješ u POŠTENU objavu rezultata nakon glasovanja za EU parlament?
Ja ne!
Nisam za grčki sindrom, glede divljačkih izlazaka na ulice, no pitam se razumije li ova pijetlova koalicija ikakav drugi jezik?
NE VJERUJEM u regularnost izbora, tim više što je ex opozicija - sada na vlasti - najviše kokodakala protiv popisa birača.
Znaš li TI, Barnaba, rezultate popisa stanovništva? Koliko godina im treba? Možda da izbace računala pa bi išlo brže?
Na kraju hvala na packi, koju ja ipak tako ne doživljavam. Očekuje li netko ili ne da se bojkotira ovo glasovanje me ne zanima. Ali sam ubijeđen da NEMA dovoljno glasova onih zainteresiranih da se zaokruže ičija imena - a uvjeren sam da ima i neslaganja čak i unutar koalicije - pa bi
bojkotom ovo glasovanje PALO - izlazak 1/3 birača -
i od toga da odlučuje tek 50% + jedan glas. To je 1/6. Ukoliko neki novi "Šeks" i ovaj šuć-muć Izborni zakon na brzake ne izmijeni.

Kako tko hoće. I po savjesti. Po mojim leđima više nitko neće ni mm gore. Naročito ne ovi ateisti i antikršćani!
Neposluh! - to jedino razumiju jer ni ovi i ovakvi "protubošci" ne slušaju glas sve jadnijeg naroda koji i gladuje i nema krov nad glavom.
Neposluh! U vidu bojkota, da ne kažem
ignoriranja svog PRAVA glasovanja.
BB!