Pozdrav svima i molim vas za savjet.
Neznam kako bih tocno iznjela svoje pitanje, ali uglavnom radi se o clanovima u obitelji koji odbacuju Boga,Crkvu i sve sto ima veze s duhovnim zivotom.
Naime, imam dvoje male djece (zasad) koja se redovito druze s takvim clanovima obitelji i strah me njihovog utjecaja na moju djecu. Zbog njihovog poganskog nacina zivota, neprakticiranje vjerskih nacela koje ih ucimo(krizanje prije jela,molitva i sl.) bojim se da necu uspijeti u naumu da ih odgojim kako mislim. Ti isti ruse moj autoritet nad djetetom-popustanjem, nedosljednoscu u odgoju, rusenju granica koje sam postavila..itd
Neznam sto mi je ciniti, ne mogu zabraniti njihovo druzenje niti promijeniti te iste ljude..a opet me strah razgovarati jer to nisu moji roditelji nego muzevi,imam veliko postovanje ili bolje receno strahopostovanje prema njima, a sa muzevom majkom nikad nisam razvila neki prisniji i slobodniji odnos jer je ona dosta zatvorena prema meni..
Da biste bolje razumjeli, konkretno se radi o baki i djedu kod kojih moje dijete prespava vikendom,tu su i teta,tetak,ujak...
hvala