sneni je napisao/la:
Drugi je za mene mnogo teži što se ne usuđujemo govoriti istinu. Na svim područjima. ..
Da,bas tako. I tamo gdje se ljudi usude ostaje bez ploda ,jer postoji opravdanje za to,koje treba na mirni nacin rijesiti-zataskati.
Ja znam za slucaj poslje drugog svjetskog rata.Gdje se dogodilo ono sto se nije smjelo dogoditi..I kada se kcerka usprotivila roditeljima i htjela to rijesiti,roditelji su rekli...ma nikako da to nisi ucinila "
stavit cu nas na lomacu" u zupi,jer nam nitko nece vjerovati,on je svetac a ne (?)..
Sada ovdje ovih zadnjih godina ( trpimo)jer su se ljudi usudili reci,skupljali podpise da dodje do promjene..i nista..
Nema zamjene,tako je kako je.Nije nam jasno
zasto nam vatikan suti kada se radi o svecenicima ,vjernicima u zupama koji znaju za neke pojedinosti ,da nije ispravno i uredu,onako kako je sada..jer nije u skladu sa Crkvenim naukom.
Narod prihvaca ,da je svecenik covjek od krvi i mesa,da smije pogrijesti i da bude isto "samo covjek",i kako vidimo da mnogi imaju problem,koji je Vatikanu poznat ,a nista se tu ne poduzima..Sprijecava ih manjak svecenika..???