Pristojni Gost je napisao/la:
Intervenciju velesila u tudje poslove (uvijek iz njihovih vlastitih motiva, naravno) u principu ne podrzavam, ali
ne smatram uvijek ni nuzno losom, vec procjenjujem i sudim od slucaja do slucaja.
Svaka bi moralna osoba trebala reagirati kad strane sile pod prijetnjama i političkim ucjenama žele drugima nametnuti svoje kvazi-vrijednosti, na štetu njihove vlastite kulture. Svatko moralan trebao bi reagirati kad se te iste strane sile oglušuju na očevidne vjerske progone, dapače, podržavajući ih ilegalnim uvozom oružja.
Citat:
Sa svoja prethodna 2 posta sam naglasio sve sto smatram bitnim.
Pogotovo zadnji, mislim da najbolje govori o moralnoj superiornosti Nigerije.
U tvoja dva prethodna posta dala sam ti priliku da konkretno odgovoriš na čemu zasnivaš svoju tvrdnju da Nigerijci onako postupaju prema strancima, a pošto sam kao odgovor dobila nekakvu općenitu rečenicu i linkove u kojima se uopće ne spominje (!) tvoja (dodatna) optužba, ova spomenuta dva zadnja posta smatram običnom demagogijom i laži:
Section 2 (1) of the bill provides that, “Marriage or civil union entered into between persons of same sex by virtue of a certificate issued by a foreign country shall be void in Nigeria and any benefits accruing there from by virtue of the certificate shall not be enforced.”
http://www.tellng.com/index.php?option= ... Itemid=120Citat:
Ime koje je autorica dala temi - "Afrika protiv dekadencije Zapada"
znaci da je moral (ili pravicnost) na strani Afrike (Nigerije) i njihovog ophodjenja prema homoseksualcima.
Mozda se predomislila od kada je shvatila kako ih uistinu tamo dolje tretiraju i sta znaci taj zakon kojem se "zapad" protivi?
Što je dekadencija? Dekadencija nastaje kada nekakva
liberalna filozofija promovira „vrijednosti“ koje u svojem dugoročnom smislu nisu na korist, nego na štetu čitavog društva, a tu spadaju „vrijednosti“ kao pravo na abortus, medicinsku oplodnju, homo-brakove, eutanaziju i sl. i još te „napredne“ ideje nameće onima drugačijeg svjetonazora i kulture. Dekadencija je plod čovjekovog izopačenog uma u pobuni protiv Boga i njegovog zakona. Jasno da je vama ateistima to vrlo apstraktno!
Citat:
Zadnji link, cini mi se malo skrece sa teme,
Skrenuo je Pristojni odavno s teme, a jedan od većih bisera ti je ona optužba o kršenju nekoliko članaka Deklaracije o ljudskim pravima iz 1948.(!!) Dakako, neusporedivo s ovim zadnjim postom, u kojem zaobilaziš čitavu temu samo da bi trollao forum svojim izmišljotinama.