Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 29, 2026 20:37

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 41 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: Sri pro 21, 2011 10:32 
Administrator

Prije dva posta sam upozorio da se na ovom forumu "Katolički odgovori" ne daju savjeti koji nemaju veze sa Katoličkom Crkvom, a nakon ovakvih gluposti i provokacija Pristojni ide na odmor da razmisli o smislenosti svog pisanja ovdje.

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 08:09 

Cini se da nam je jedan moderator nasljednik dragog vodje?
Prvi dio posta je svakako vezan za KC a drugi dio govori o psiho-fizickom zdravlju koje se odrzava tom teskom moralnom povredom. I sta god KC govorila ta moralna povreda je dio prirode i do toga cina dolazi spontano, bez da nas itko tome uci.
Ili ce se KC stviti i u poziciju lijecnika, psihijatara i psihologa na temelju smaknuca nesretnog Onana?

p.s. mislim da se samozadovoljavanjem ne povecava necije samopouzdanje

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 08:22 

edargrim je napisao/la:
Cini se da nam je jedan moderator nasljednik dragog vodje?
Prvi dio posta je svakako vezan za KC a drugi dio govori o psiho-fizickom zdravlju koje se odrzava tom teskom moralnom povredom. I sta god KC govorila ta moralna povreda je dio prirode i do toga cina dolazi spontano, bez da nas itko tome uci.
Ili ce se KC stviti i u poziciju lijecnika, psihijatara i psihologa na temelju smaknuca nesretnog Onana?

p.s. mislim da se samozadovoljavanjem ne povecava necije samopouzdanje

Pogledaj bilo koji ozbiljniji portal o zdravlju: samozadovoljavanje uopće ne održava psiho-fizičko zdravlje, mladi muškarci su u opasnosti i dobiti rak prostate (baš suprotno od onoga što Pristojni reklamira) a da ne govorimo o odnosu s partner/icom i duhovnom zdravlju osobe...

Crkva gleda cjelovito na ljudsku spolnost, i ako ćemo biti iskreni, njeni savjeti pomažu u održavanju zdravlja. Duhovni dio je onaj dio koji ateisti ne priznaju, a odnosi se na to da čovjek nije i ne može biti rob svojih tjelesnih nagona.

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 09:57 
Administrator

Edargrim, upozoravam te da se vrijeđanje moderatora neće tolerirati, kao i da je ovdje čovjek postavio pitanje kako prestati sa samozadovoljavanjem sa katoličkog stanovišta, te propaganda i "savjeti" koji nemaju veze sa Crkvom ovdje ne spadaju.

Što se tiče znanstvene "dokazanosti" o bilo kakvoj povezanosti sa rakom prostate, upozorio sam da se takva propaganda neće tolerirati još u ovom postu:
viewtopic.php?f=16&t=340&p=9018&hilit=Zadnja+studija+iz+2008#p9018

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 10:44 

A mi pricamo o kronicnoj masturbaciji od 5 puta na dan? Tu ima onda i vise nezeljenih posljedica. Masturbacija, 3-5 puta na tjedan ne utjece na pojavu tumora kod osoba u dvadesetim dodinama.

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 15:37 

Izgleda da su ateisti navalili da nas, pošto poto oslobode iz zarobljeništva i pronađu te rešetke kojima smo navodno sputani. Međutim nitko nije postao slobodan čineći grijeh pa neće ni onaj tko se slobodno samozadovoljava jer je neumitno rob te nečiste navike koje se ne može riješiti. Tek kontroliranjem nečistih sklonosti i navika, čovjek čini sebi i društvu dobro.

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 16:25 

I mene fasciniraju njih dva. Toliko da sam se odlucio ukljuciti potjeran nepravdom od strane jednog moderatora. Puno je lakse samo sjest i uzivat, ali nema interesantnih tema u zadnje vrijeme (dali je depiliranje grijeh) a ni Matiju ne vidjam.

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 16:36 

edargrim je napisao/la:
I mene fasciniraju njih dva. Toliko da sam se odlucio ukljuciti potjeran nepravdom od strane jednog moderatora. Puno je lakse samo sjest i uzivat, ali nema interesantnih tema u zadnje vrijeme (dali je depiliranje grijeh) a ni Matiju ne vidjam.

Ovo što pišeš uopće nije tema i čini raspravu besmislenom jer se pristupa hedonistički po principu "meni interesantno - ne interesantno".
Bila tema interesantna ili ne sviđala nam se uvijek se može napisati nešto korisno ili ju preskočiti.

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 16:43 

Pa valjda ces dopustiti mali OT da kazem kako i mene cudi ova ateiasticka aktivnost u zadnje vrijeme. A u ovu temu sam se ukljucio jer mislim da se ne prica o "igracima" profesionalcima vec o povremenom masturbiranju a takvo ne povecava rizik od raka prostate.

Vrh

PostPostano: Čet pro 22, 2011 20:08 

Nisam bio dugo ovdje, ali vidim da ovi ateisti lete ko stršljenovi.
Samo ja ne kužim taj njihov jezik i što oni ustvari žele, nikako mi nije jasno.
Možda je i bolje se samozadovoljavati nego voditi s njima besmislene rasprave.

Vrh

PostPostano: Ned sij 01, 2012 19:50 

Ova tema je za mene krenula u krivom smjeru i prerasta u svađu. Svi korisni i dobri savjeti već su odavno navedeni i zahvaljujem onima koji su davši ih posvjedočili za istinu. Sve je jasno i nisu potrebne daljne svađe, pa bih molio da se tema zakjuča i završi u miru -.-
hvala

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 41 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC + 01:00 sata