Mihael je napisao/la:
Ma s vama nema više razgovora. Vi valjda živite na nekom drugom planetu. Jao nama s takvima. Sve skupa kad zbrojim - žalost. Gubim vrijeme uzalud. Vi nemate iskustva u puno stvari. Generalno gledati svaki problem je problem hrvata. U svemu vide problem i u ničemu nisu složni. Isto kao i ovi izbori. Masu ljudi, a nijedan da valja. Katastrofa. Tako i ovaj forum. Rijetko tko da se s njim mogu u nečemu složiti. Ako želiš reći nešto da nekoga nečemu podučiš on tjera svoje. Nema nam budućnosti. Problem je u narodu. Narod je u globalu loš. Što meni ima netko tu pričati kad veze nema o masu stvari. Stvari nisu tako jednostavne kako izgledaju. Sve se generalizira. Draži su mi obični ljudi nego bezobrazni učeni ljudi. Mislim, na koji način vi mislite da ste u pravu i da je to ispravno što činite? Ja sam toliko slobodan da to iznesem, jer sam ipak donekle poučen s nekim stvarima, ali nije vam dobar posao. Nemam namjeru tu više kročiti. Nema svrhe. Kao da zidovima govorim.
Ostavljam vas u miru.
Lijep pozdrav!
Ako nekom hoćeš ostaviti mir moraš ga imati a vidi se iz priloženog koliko ga imaš?!
Ove riječi, koje si pisao, imaju smisla samo ako ih primjeniš na sebe jer koliko ti se mi drugi činili loši ovim tekstom si najviše pisao o sebi.