Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri svi 06, 2026 14:23

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: Pet tra 02, 2010 10:44 

Na Križu života ima stvarno nekih čudnih sudionika koji su miljama daleko od katoličkog pravorjerja i miješaju kruške i jabukde. Čini se da furaju nekakav "novi katolicizam" u kojem ima svega i svačega. Bio sam dosta dugo tamo, čak sam i blog imao, ali njihovi napadi na kardinala Bozanića i papu na koncu su mi dojadili pa sam u zadnjem tekstu bloga napisao da se povlačim s portala zbog neslaganja s uređivačkom politikom. Blog sam preselio na bloger.hr, tamo se barem ne prave da su vjerski portal.

Vrh

PostPostano: Sri tra 07, 2010 11:21 

Mislim da si dobro napravio što si blog maknuo od tamo.

Nakon uvodnog kritičkog osvrta o sekularističkoj naravi portala Križa života, reakcija nije izostala. Ozbiljnost stanja dovoljno pokazuje činjenica da je za profesionalno sekularističko etiketiranje i ponavljanje otrcanih fraza unajmljen, ni manje ni više nego – ličnost čiji su prostački, vrijeđalački, nadasve neobuzdano agresivni ispadi nedavno punili naslovnice masovnih medija. http://www.katolik.hr/nekatolickeskupin ... savjetnika

Vrh

PostPostano: Uto kol 31, 2010 10:21 

Izgleda da su odgovorni iz Zagrebačka nadbiskupije shvatili narav portala križe-života pa su im uskratili akreditaciju za praćenje susreta kardinala Bozanića s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza i reprezentacije. Trebalo je to odavno učiniti.

Vrh

PostPostano: Uto kol 31, 2010 12:49 

Citat:
Izgleda da su odgovorni iz Zagrebačka nadbiskupije shvatili narav portala križe-života pa su im uskratili akreditaciju za praćenje susreta kardinala Bozanića s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza i reprezentacije. Trebalo je to odavno učiniti.

I meni se čini po mom priželjkivanju da je odavno to trebalo učiniti. Ipak, moža je ovako mudrije, jer dali su im prethodno superdugoročni kršćanski beskamatni sa svim odgodama plaćanja "kredit" tako da nemaju više ni jedne izlike da se prema njima nije postupilo kršćanski, a već početni Cirkvenec autoviktimizacija komentari su stara pjesmica. Već se u obranu javio i istobojni Pavičić koji također "živi" od hraćkanja. Neće ni on dugo. http://www.vecernji.hr/vijesti/bozanic- ... nak-185073
Trebalo bi malo i pogledati koji su uvjeti članstva "društva katoličkih novinara" čijim se članstvom Cirkvenec busa u autoviktimizacijskoj tiradi, pa vidjeti paze li na 'higijenu'..

Vrh

PostPostano: Sri ruj 01, 2010 07:09 

Rio je napisao/la:
Trebalo bi malo i pogledati koji su uvjeti članstva "društva katoličkih novinara" čijim se članstvom Cirkvenec busa u autoviktimizacijskoj tiradi, pa vidjeti paze li na 'higijenu'..

To bi svakako trebalo napraviti jer u svjetlu reakcije tog urednika na uskraćivanje akreditacije se jasno vidi da će taj portal još žešće pisati o svim devijacijama u Crkvi. Vjerojatno slijedi kanonada članaka o Crkvi koja podržava ustaštvo, bogaćenje a neizravno će se implicirati kako ima biskupa homoseksualaca, svećenika razvratnika tj. uglavnom više puta viđen scenarij.
To očito klizanje u žutilo će i ono malo klerika koji su nezasitno tražili medijsku pažnju ili reklamiraju svoja izdanja na takvom mjestu, valjda opametiti. :idea:

Vrh

PostPostano: Sri ruj 01, 2010 13:42 

Gledao sam malo za kontakt od društva hr katoličkih novinara nisam ništa našao. Čini mi se da je don Živko Kustić u njem. Komunicirao bih njega. Pa ako nađeš njegov kontakt ili od društva budi ljubazan pa mi javi na Pp, hvala.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC + 01:00 sata