Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri svi 06, 2026 10:17

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Uto svi 18, 2010 22:49 
Ne znam da li ova tema ovdje pripada..ako ne modovi premjestite;)

Ne morate se brinuti, nije nikakva moja črčkarija;)

Danas me jedan musliman pitao: Tko je za tebe Isus? Ja sam musliman, ali vjerujem u isusa da je postojao..Da li je za tebe Biblija Božja riječ?

I naveo me na razmišljanje..Tko je za mene Isus?.......

Isus je za mene jedini i pravi Bog i pravi Čovjek..On je moj lijek kada sam bolesna, moja snaga..Čujem ga u snu kada plačem, kako mi govori:Ne boj se tu sam!!!

A onda se probudim i zovem ga:Dođi Gospodine i vodi me!

Ti si moj smisao života, ti znaš što je najbolje za mene..

Isus je najljepša Riječ, najljepši moj neispjevani stih, najljepša i najčišća suza iz moga oka..
Isus je Riječ i rečenica kojom započinjem dan..najljepša uspavanka za laku noć...

Isus je Krijesnica u mom sumornom životu..Isus je kapljica kiše koja mi padne na lice usred vedrog dana..A ja pogledam prema nebu i nasmijem se..i onda mogu što želim..više nije teško..pa ni živjeti i nositi ovaj teški Križ..

Eto, to je za mene Isus. :)

Tko je za Vas Isus?......

Vrh

PostPostano: Sri svi 19, 2010 19:02 

ISUS – ON je moj najbolji prijatelj..ma da i On neki puta suti,ali me nikada ne iznevjeri...i ne ostavlja samu...
tko je On.?.znam da mi daje snagu i utjehu u najtezim trenutcima moga zivota,i moga kriza..
i onda kada ja vise ne znam kako dalje,ON uvjek ima rijesenje ,koje je za mene najbolje..
Znam da je tu ..ON..koji je istina ,sama ljubav i milosrdje ..ma sve je ON meni..
Isus..je …snazan,veliki brat ,vjerni prijatelj..kakvoga ne mogu sresti u svakidasnjem zivljenju..
Njegova ljubav,Njegova ljepota odise mirom i blagosti,koja mi je toliko potrebna..
Isus je cudo koje zaista postoji..daje mi ufanje i nadu za buducnost i spasenje.
Bez njega ne zelim zivjeti,niti ima smisla,On je Sin Bozji…
ON me voli ovakva kakva jesam,u Njegovim ocima sam jedinstvena ,posebna i nezamjenjiva…
Zato se divim i radujem sto je samnom i s drugim ljudima…i kolika je Njegova ljubav velika za nas..to mogu reci,to samo moze Isus..
Isus je sila u mojem zivotu ,koja me vodi punini moje vjere.
Isus je...Put-Istina i Zivot...

Vrh

PostPostano: Sub srp 17, 2010 19:15 

Isus je za mene prvenstveno Krist dakle pomazanik odnosno Spasitelj, Zarucnik Crkve dakle onaj kojemu sva povijest teži i po kome i za koga sve postoji. On mi je utjeha kada mi je tesko i Izvor žive vode po kojoj umirem sebi i baš zato živim.

Vrh

PostPostano: Uto srp 12, 2011 16:02 

Za mene je Isus spasitelj, ljubav dobrota i milosrđe.
Netko uz koga i skim se je na pravom putu i postiže se istinska sreća.On je pravi prijatelj.
Neka bude sa svima vama braćo i sestre!

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata