Ali rak nije zarazan!
To je velika razlika.
Ne možeš se cijepiti protiv raka, pa ćeš ga lakše preboljeti.
Doktorica koja me cijepila i ostali doktori u mom domu zdravlja su živi, a doktor koji je bio protivnik, umro je. Od korone.
I sad bih trebala vjerovati njemu, a ne svim ostalima?
Zar su oni glupi i neznaju što rade ili nas žele poubijati da više nemaju pacijenata? Samo malo zdravog razuma.
Točno, rak nije zarazan, rak je još gori, daleko gori, višestruko gori neg korona, ali, pošto je rak dugo godina prisutan kod čovjeka, praktički smo ga uzeli pod normalno, pa čak i dok ljudi masovno umiru od raka, a dobna granica se smanjuje sve niže i niže..
Kao što rekoh, pa da ponovim, korona će proći, to je još samo jedan u nizu od respiratornih virusa koje cirkuliraju među ljudima, njegovo istrebljenje je nemoguće, pa čak i preko ovog eksperimentalnog cijepiva, evo sad su se počele otkrivati prve smrti od cijepiva, čitaj jutarnji, a tog će biti sve više, a da ne govorim o nuspojavama koje to eksperimentalno cijepivo daje, javnost puno toga ne zna, puno toga, jer, da se istina sazna, mislim da bi bilo svega..
Za tri-četiri godine ćemo znati kakvo je to zapravo današnje cijepivo, kolko je efikasno tj kolko ima nuspojava, ono je sad u fazi testiranja, a mi smo testni subjekti, cca 3-4mlrd. ljudi.
Istina oslobađa, ljudi bi to trebali zapamtiti!
Čudno, daj mi reci, kako čovjek može lakše prebolit rak? Tu čovjeku može biti samo, Bože pomozi, jer gdje medicina nema odgovora, tu Bog nastupa, a takvih ima dost slučajeva, nemojmo se zavaravati, medicina nije svemoćna, nema ona odgovora na mnoga pitanja, pa čak i na neka jednostavna, a ukoliko i ima, onda očekuj na jedno pitanje pet-šest različitih odgovora od struke odnosno od isto tolko doktora; pa ti sad vidi, kome ćeš vjerovati, a uzmi u obzir, da im je to profesija..
Da se razumijemo, ne omalaovažavam struku, nikako, ali, hoću ti reći, da ne znaju ni doktori sve, nit će ikad znati, pa čak i dok čovjek traži drugo-treće mišljenje kadkad je i on sam u nedoumici, pa treba izabrati kod kojeg će se liječiti, medicina je napredovala, ali, postoje još brojna neodgovorena pitanja, a bojim se, da će to trajat još jedno duže vrijeme, bar dok se ne razvije neka naprednija tehnologija u shvaćanju same bolesti, razvijanja i otkrivanja..
Super! Hvala Bogu da su živi, ne aludiram sad na to da moraju svi imati obavezno nuspojave, ovo cijepivo je kao ruski rulet, očito.
E vidš, to je sad na tebi, kome ćeš vjerovati, kao što rekoh, trebaš izabrati, na tebi je.. A kojima to, svima ostalima? Pa ne djele svi ostali isto mišljenje, možda u tvojoj sredini, ali to nije neki relevantan pokazatelj pravog stanja situacije tj što se tiče cijepiva; osobno, više volim objektivnost kod informiranja.
Dal su glupi ili ne znaju? Ne znam, reci ti meni, to i mene zanima.. Pa niko ne veli da nas žele namjerno poubijat, bar tak ja mislim, nejdem u ekstreme, znaš ono, a radi tog je čovjek uvijek na oprezu, radi jedne riječi,
ali...
Točno, samo malo zdravog razuma, ali, ne sad odmah skakat na cijepivo, zato jer su tak rekli na televiziji, a opet, ne sad vidit u svemu zavjeru, ni jedan ekstrem nije dobar, a nekak si mislim, da je danas sve manje sredine, a sve više tih ekstremnih primjera kod ljudi..
Btw, nisam protiv cijepljenja, ali sam protiv prisilnog cijepljenja, u bilo kojem obliku, pa čak i na finjaka.. Ovo treba bit na izbor svakom čovjeku, dal će se cijepiti ili se neće cijepiti..
Inače, gdje je nestalo ono, vodite o sebi higijenu, šetajte se u prirodi, budite na svježem zraku, zdravo se hranite, više povrća, više voća, puno vitamina, ha, gdje je to, to mene zanima..