Bogohulno je staviti u istu razinu Sveto pismo i bapske priče Rajka Bundala.
Znaš kak bi englezi rekli: blasphemy! Nekako se mislim, malo je reći da je takvo uspoređivanje bogohulno. Usporediti jednog lajbeka kao što je Rajko Bundalo ili Mijo Barada sa Sv. Ivanom Evanđelistom i Otkrivenjem. Skandalozno!!

Kaže moj prijatelj Teo, citiram;
brate tako možeš opravdati svakoga tko gluposti priča,malo kritičkog razmišljanja ti ne bi štetilo
Borme istina. Malo kritičkog razmišljanja ne bi štetilo. Zanimljivo kako se vidi jasna razlika, onak, očigledna razlika između onog što pišu sveci i svetice i ovog što npr. piše Rajko Buncalo. A baš mu se prezime poklopilo - Rajko Buncalo. A vidi ovog, ovaj je probudio zmaja, koji je ni više ni manje spavao u armiranom betonu..
Jednom sam slušao Miju na preskokce onak i naletim na dio gdje kaže -"zapalim blagoslovljenu svijeću i počnem se moliti a kad ono cijela kuća se zatrese i vidim demona zmaja u temeljima kuće koji kaže -tko me budi 2000 godina ovdje sam mirno spavao?
Henri J. M. Nouwen, Peter Kreeft, Fulton Sheen, Robert Sarah, Wilfrid Stinissen, Jacques Philippe, John Henry Newman, G. K. Chesterton, Lorenzo Scupoli, Robert Barron, Toma Kempenac, Giovanni Papini, Joachim Gnilka, Eugen Biser, Joseph Ratzinger, Mihály Szentmártoni, Jean Galot, Tomaš Špidlik, Bernhard Häring, Raymond E. Brown...
Vidi koliko ih je, a nijedan od njih nije svetac. Ti su mi prvi pali na pamet. Koliko duhovnih pisaca i vrsnih teologa. A ti meni spominješ lajbeke kao što su Rajko Bundalo i Bartol Pešorda?! Borme hudo.