adrijana je napisao/la:
...na primjer: koliko vas je u zajednici, kako dugo ste već na Putu, o čemu je naglasak u katehezama, što vas se najviše dojmilo na susretima, ima li uključenosti u pastoral župe, jesu li zajednice u RH povezane međusobno i na koji način, preporuka možda koje dobre knjige ...
...
Ovako:
1. Nas je u zajednici možda malo više od dvadeset (možda oko 25..). Ali ta brojka je u svakoj zajednici različita...u nekim zajednicama ima manje, u nekim više ljudi..isto tako, u svakoj župi nije isti broj zajednica..u našoj župi ima 7 zajednica, u nekim župama ima 3 zajednice..u jednoj župi u Splitu ima 20 zajednica..
2. Na Putu sam odprilike oko 11 godina (ako se ne varam)..
3. Prije ulaska u zajednicu potrebno je odslušati kateheze. Sada napamet ne bi mogla izdvojiti na što se posebno stavlja naglasak..općenito je na Putu naglasak na novom čovjeku..znači, naglasak je na tome da postanemo nove osobe, novi ljudi..ljudi koji će biti koliko-toliko nalik Kristu, koji će slijediti Krista i Evanđelje, čiji će program života biti Govor na Gori..
4. Na susretima me se dojima apsolutno sve

: Od zajedništva, Duha koji tamo vlada..do naših pjesama koje pjevamo..kateheze koje slušamo od katehista, od inicijatora Puta i ostalih..sad mi je palo na pamet- naša hodoćašća posebno volim zbog Pohvala koje imamo u autobusu..ako želiš i ako imaš priliku, odi jednom na neko hodoćašće sa Neokatekumenima.
5. Što se tiče uključenosti u pastoral župe, mislim da jesu uključeni-barem u mojoj župi. Dosta neokatekumena predaje (ili je predavalo) vjeronauk..neki su uključeni u čišćenje crkve (i prostora oko crkve)..pomažu kada je slavlje u župi..uglavnom, mislim da župnik i vikar stvarno mogu računati na Neokatekumene..
6. Povezanost zajednica..pa mislim da smo povezane utoliko što se viđamo na hodoćašćima, možda na nekim konvivencijama..i tako..
7. Knjiga..hm..misliš na knjigu o neokatekumenima, ili..?