Opet ja izmedjunebaizemlje imas mnogo slicno razmisljanje kao ja i pomali si skeptik htjela ti to priznati ili ne bez uvrede

sorry

(skuzio sam da si zensko iz postova sta si meni pricala) prije ljudi je postajala patnja ako mislis u zivotinjskom smislu al' to nije patnja kao ljudska kada lav ili tigar gona zeca ili gazelu ili africkog bivola to nije grijeh jer je zivotinja nemoc-nesvijest-nevinost ili da ti bolje kazem nema zle namjere nisu maliciozni kao ljudi vec im je namjera hranjenje i to nije nikav grijeh kada pomislis jao kao jadna gazela-Ne! jednostavno je to tako i zivotnje prozdiru jedna drugu radi hrane nema zle namjere koliko ti se god cinilo bezveze ili nepravedno,cak i kada bi se zaliha hrane povecala pa imali svi jesti naizobilju populacija bi se pocecala tako da bi ponovo netko morao biti pojeden to se zove survival of the fittest ili prirodna selekcija iako zvuci nepravedno i mislis da je iz ateistickih navoda ne-, drvo zivota odnosno opstanak najacih je jos proucavan od strane arapa ranih muslimana islama i imas o tome na netu neda mi se sada traziti al pogledaj,prije Darwina oni su to skuzili.
To nije patnja iako se cini da jest.I zivotinja ponavljam nema zle namjere,samo covjek ima i mi nebi smjeli muciti zivotinje u smislu lova (sportskog tipa,meni ogavno odvratno ljigavo ubijat drugi zivot radi zabave i probanja oruzja ja mrzim oruzje) nego iskljuciov radi hrane a i onda se ispricati zivotinji---da da isprika ispircavam se i hvala jer moram jesti jer samo u mesu ima minerala potrebnih za dobar rad i sinzetu proteina odnosno bjelancevina i ostalih potrebnih sredstava za savrseno funkcioniranje organzima.
Naddam se da sam ti nesto pomogao,vidim da imas slicna razmisljanja kao i ja mislio sam ti jednom posalat private poruku al nisam jer mislim da te zamaram ako zelis neku temu da pricamo ako sta nije jasno mozemo i tako slobodno posalji mislim da imamo zadjenickoga za pricati. Poz ti i svako dobro.
Ne vrijeđa me da sam skeptik, nisam pomalo, nego poprilično i u svemu.
Lov i ja mrzim.
Svađam se uvijek kad mi ta lovačka bratija zaluta u polje. Zamisli, imaju pravo prolaziti kroz polja. Stavljaju otrov za kune, da im kune ne pojedu zečeve. Neki ljudi ostave mačku u polju, taj otrov sve potruje. Zato su se namnožili miševi. Lovci narušavaju prirodnu ravnotežu.
Ja sam za oružje. Slažem se sa onom američkom, Bog je ljudima dao slobodu, Colt im je dao ravnopravnost. Jedan mali, ženski pištoljčić želim.
Nema problema ako ćeš pisati na pp. Samo, na forumu sam dok sam na poslu. Ne sjećam se zaporke pa mi se ne da prebacivati na mobitel.
Sve je off topic, pa, evo, zanimljivo je pitanje o neardentalcima, i ja sam se to isto pitala. Zanimljivo je, gledala neki dan na tv "Hvarski divovi", dokumentarac o prapovijesti Hvara. Tamo su ustanovili da su živjeli neki humanoidi poput divova, imali su organiziran život, obrede, pokapanje mrtvih. Poslije njih su se pojavili neki tipa neandertalca, puno nazadniji i primitivniji. Baš čudno, ukoliko je tako. Padne mi npm Marty Misterija i Jawa.