|
IME BOŽJEGA SINA??? ===========================
Zašto je jako važno za spasenje znati kako je točno ime SINA Božjega??? ............................................................
Osobna imena se ne prevode. Ime SINA Božjeg NIJE – ISUS!!! SIN Božji je Judejac. Original ime SINA Božjega je Judejsko ime:
H3091 יהושׁע יהושׁוּע yehôshûa‛ yehôshûa‛ yeh-ho-shoo'-ah, yeh-ho-shoo'-ah ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, From H3068 and H3467; Jehovah-saved; Jehoshua (that is, Joshua), the Jewish leader: - Jehoshua, Jehoshuah, Joshua. Compare H1954, H3442. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Od H3068 i H3467, JAHVE-SPAŠAVA, Jehoshua (to jest, Joshua) židovski vođa: - Jehoshua, Jehoshuah, Joshua. Usporedi H1954, H3442. __________________________________________________________
Ime SINA Božjega Jehoshua = JHVH spašava TKO spašava? SIN? NE! Bog Jedini Otac JHVH spašava! Zato jer je BOG i time Jedini Spasitelj svih.
Tko je spasio mrtoga SINA Jehoshuu kad je umro? Spasio ga je – Bog Jedini Otac JHVH – uskrsnuvši ga. ---------------------------------------------------------------------------
Važno je točno izgovarati ime Božjeg SINA – Jehoshue, jer kad TAKO izgovorimo – Jehoshua! - onda kažemo – JHVH SPAŠAVA.
Ako ne zazovemo TOČNO ime spasa, nema nam spasa!
Ako zazivamo neko drugo ime – osim JHVH, onda NE zazivamo Jedinog Boga Oca, pa nas ON ne čuje, niti će nas spasiti. --------------------------------------------------- Sam SIN G Jehoshua – naučava u molitvi Oče Naš, SVETI SE IME TVOJE – sveti Ime Boga Jedinoga Oca JHVH!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
U koju trećinu ti sebe ubrajaš? ____________________________ ZAHARIJA 13,8 i u svoj će zemlji - riječ je JAHVINA – DVIJE TREĆINE BITI ISTRIJEBLJENE, A TREĆINA OSTAVLJENA.
ZAHARIJA 13,9 Tu ću TREĆINU kroz oganj provesti, pročistit ću ih kao što se pročišćuje srebro, iskušat` ih kao što se srebro iskušava. I ON ĆE ZAZIVATI IME MOJE, a ja ću mu se odazvati; i reći ću: `Moj je to narod!` a on će reći: `JAHVE JE BOG MOJ!`
----------------------------------------------------- KOJE IME ćeš ti zazivati?
|