Bog je dao svoje darove obilato i besplatno svima i dobrima i zlima...jer kao što kiša pada..
Možemo misliti da smo nešto posebno ako molimo itd..
ali smo i dalje sluge beskorisne i ništa nismo bolji i zaslužni pred Bogom od drugih naroda.
Ako naši penzići kopaju po smeću...ako je u ovoj zemlji postalo normalno ljudima ne dati zasluženu plaću i mogo bi tako do sutra...po čemu smo mi onda posebni...dali trebamo mirno gledati i moliti se dok našeg brata ovakvim nepravdama muče ....ili je vrijeme da se izvrsnu stolovi i kaže dosta.
Sve bi bilo dobro da je politika tako jednostavna igra u kojoj je potrebno samo loptu staviti u mrežu drugome...
I sad svi vuku paralele sa društvom, ali nije to to. Sport je uistinu sasvim sporedna stvar (radi sreće i zadovoljstva), a ova društvena pitanja su jedino najvažnija. Al nek se narod veseli.
Našla sam gdje je Dejan Lovren danas izjavio:
"Volim biti među svojim ljudima i pokazati da sam
normalan čovjek kao svatko od njih. Ovo što se dogodilo ne smijemo zaboraviti i nešto iz toga moramo naučiti kao društvo, da se
kroz rad i poštenje može doći do velikih stvari. Političari moraju shvatiti poruku, ako smo mi, čiji utjecaj na društvo nije velik, Hrvatskoj dali ovakvu
snagu i zajedništvo, onda to i oni moraju napraviti. Jer
u Hrvatskoj svaki čovjek vrijedi, svi ljudi koji su ovdje i svi oni koji su za nas poginuli u ratu."
Jako lijepa i zrela misao...