Citat:
...
Da za mene jest sablazan da osoba kojoj se ukazuje BDM pokaziva neposluh prema Crkvi, onoj koju je Isus njen sin, neizmjerno ljubio....da pokaziva nespoluh prema papi i nemar prema njegovim rječima....
Ja sam se sablaznio kad sam shvatio da se "BDM" mora ukazivati običnom puku i da njezini odabrani svećenici nemaju tu milost.
Citat:
..Za mene jest sablazan da poruke koje se stavljaju u usta BDM imaju razno razne naglaske, opaske...prijetnje (nemoj da ih moram ponovo navodit)..
Vidi molim te, jesu li bile prijetnje one dvojice anđela koji su pokucali Lotu na vrata i rekli mu da će Bog uništit Sodomu i Gomoru i da sve pokupi i makne se u planine?
Ti biopet rekla da je to od sotone. Prijetnje koje su upućene biskupu žaniću, - bile su opravdane.
Da ih je on poslušao, pokrenuli bi se svi svećenici, pa i svećenici drugih vjera, - rata uopće nebi bilo.
Citat:
..
Ali kad kreneš s pričom o skrivenim planetima iza sunca i ranoraznim rečenicama koje neću javno pisati po forumu, onda me sablažnjavaš.... i govorim u svoje ime, ne da mislim nešto loše, nego sam si rekao da voliš da ti se iskreno sve kaže....
Ne postoji niti jedan znanstvenik kojueg Bog izravno nije kontaktirao i podario mu moć istraživanja, - samo svi su ti, gotovo svi, zatajili Boga i sve to prepisali svojoj pameti.
Ja barem naglasim da me Bog obdario za mnoga velika saznanja, pa i ono po kojem mislim da je Zemlja šuplja kao lopta. Ima stijenku lopte debljine tisuću kilometara,ostalo je šuplji prazni prostor uz malo atmosvere kao na zemlji.
Naravno da se dole nalazi druga civilizacija, jedini kontakt sa njima je bermudski trokut koji se povremeno otvara i zatvara.