Ako ode, onda pretpostavljam da bi nam i znak triba doć ubrzo....al opet nikad se ne zna.
Otkad Gospa zalazi u znanstvena područja rada?
HAAHAAHA; stvarno si smiješna, pa, sva nam znanstvena iskustva dolaze izravno iz Neba!
Ako Bog dozvoli neki znanstveni napredakto radi preko odabranih osoba, ne mora značiti da su ti isti moraju javno izjašnjavati kao vjernici.
Gospa nam kroz sve ove godine želi pokazati kako naš duh može rasti i napredovati,-samo što je na nama da se odlučimo u kojem ćemo smijeru krenuti. Mnogi su tu milost iskoristili na stijecanje materijalnih dobara, svoje su sposobnosti usmjerili u tom pravcu. Zar nije vidljivo kako su neki uspjeli na sportskim poljima,- u tenisu, rukometu...
Ja sam jedan od rijetkih koji se dao u znanost, samo, trebaće mi još dosta vremena da nađem način kako ljudima dokazati da iza sunca postoji još jedan planet sličan zemlji.
Mi ga nikada ne možemo vidjeti,nalazi se točno na istoj liniji sa nama i suncem, - smeta nam sunce. Bez obzira što se nalazi na približno istoj udaljenosti od sunca kao i zemlja, ipak mu treba 10 000 godina da sustigne zemlji na udaljenosti od milion kilometara. Svaki put izaziva višemjesečnu pomrčinu i dolazi do periodičnog ledenog doba.......