UporanBudi je napisao/la:
Jel ti sebe uopće slušaš?
Znači, Vicka smije lagati dok god joj Gospa ne kaže drugačije? Mislio sam da i za Vicku vrijede iste Božje zapovijedi kao i za sve nas ostale.
Pa, dobro šta ti misliš da Gospa vidiocima mora objasniti svaku sitnicu, i to kako se moraju ponašat ako ih netko pokuša ubosti prstom u oko.
Vicka je rekla istinu, istinu da ne osjeća okolinu oko sebe dok traje ukazanje! To je više nego očito, zar bi u početku mogli glumiti pred tolikim ljudima i samo migeljat usnama. Nije nitko od njih završio filmsku akademiju za glumca. Ja vjerujem Vicki da nije imala pojma kad ju je onaj pokuša ubost prstom, vjerujem joj jer je dugo poznajem, poznajem sve što je vezano za vidioce.
Citat:
Zapeo sam za komisije jer se tu po forumu često spominju kao neosporan dokaz da su ukazanja autentična, a vidimo da nije tako, i sam to kažeš.
Nisam još upoznao vjerodostojnu komisiju za fenomen Međugorja!
Citat:
.. Ja sam katolik i vjerujem svojoj Crkvi, biskupima i papi koji prosuđuju o ovim i drugim stvarima.
Ja sam također katolik i samo vjerujem da svećenici imaju Božji dar da izliju svoj blagoslov na vjernike. A, ako dođu opet neka slična vremena pa da crkva spaljiva one koji tvrde da se zemlja vrti oko sunca, - ja ih u tome neću podržati!!!