Policija ispituje sve...
Pitanje je jel policija uopće koga ispituje?! Do sad, nismo vidli nikakve dokaze da bilo tko koga ispitiva.
Adriana, tekst u Dijalogu je izašao nakon dugog "kuhanja" i promišljanja što napraviti...
Umjesto "kuhanja" pokaži ti nama dokaze.

Vrlo hrabro od autora da se odlučio izaći s konkretnim imenima. Vjerujem kako je svjestan da zato može snositi i određene posljedice jer svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja, a nisam siguran da će svi protagonisti ove žalosne priče dobiti ono što zaslužuju pa će se na kraju možda i parničiti s njima zbog klevete. Nadam se da će iz ovog njegovog čina proizaći nešto dobro, da će se taj gnjojni čir očistiti. Za sve te žrtve treba moliti. Majka Terezija je nakon jednog sastanka s biskupima i raznim poglavarima zajednica rekla kako je malo toga razumjela o čemu su govorili ali da je zaključila kako za njih treba puno moliti.
Vidiš kako si upao u zamku Alena Fućaka i njegovog jataka.

Sam kažeš, citiram;
Vjerujem kako je svjestan da zato može snositi i određene posljedice jer svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja..
I onda odma nakon toga, citiram;
Nadam se da će iz ovog njegovog čina proizaći nešto dobro, da će se taj gnjojni čir očistiti. Za sve te žrtve treba moliti.
Kako mi možemo znati da postoji gnjojni čir koji treba očistiti, i kako mi možemo znati da postoje žrtve?! Sve što za sada znamo, jest ono što su Alen Fućak i njegov jatak nadrobili. A pretpostavljam, da nečije pisanje bez ijednog dokaza, i nije neki dokaz.