pints je napisao/la:
Majkićka ja nisam od jučer, imam već ponešto godina, a kako sam posredno i neposredno oduvijek usko vezan uz Crkvu i kler,
Ne vrijedi ti to ništa kada nisi usvojio niti pravilnu katoličku terminologiju, a ni ne trudiš se usvojiti ju. Naravno ne znamo sve i uvijek treba učiti, ali ni ti, a ni Grebenar pogotovo ne reagirate ispravno kada vas netko ispravno opomene.
pints je napisao/la:
Da, naša Crkva treba promjenu, onu zdravu promjenu, duhovno buđenje i čišćenje, micanje svih koji su u nju ušli kako bi lagodno živjeli u krugu određenih nastranosti ili čak sa agendom razaranja.
Pa onda će i npr. Grebenar morati biti maknut iz Crkve. Zašto su ti takvi nedodirljivi bez potrebe da se i njih kako ti pišeš promjeni i očisti?
pints je napisao/la:
A upravo ovakvi laici kao Grebenar i Čović pokazuju da (hvala ti Bože!) stado u Hrvatskoj nije indiferentno, željno je duhovnosti, Krista i nade.
Pokazuje to i veliku povodljivost puka.
Objektivno gledano Čović je nestalan, sad bi se kao ženio pa ne bi, pa bi bio pustinjak pa ne bi, pa bi sada evangelizirao i tko zna gdje će on završiti u svojim lutanjima. Što se tiče Grebenara to je marketing i nema se što tu drugo dodati.