Fra Mario ! Žalosno je da nas Kršćane i Katolike mora braniti ateist, Zoran Milanović.
https://www.youtube.com/watch?v=E27rAdShNOg.
Majkička, ne sudi da ne budeš suđena. Ali ako baš uživaš - nastavi!
A ja...Ja ne "sortiram" ljude po političkoj ili vjerskoj pripadnosti nego po ljudskosti, humanom ponašanju...Ako je ovaj video prilog pod onim linkom načinila AI - sorry, pojma nisam imao. Molim oprost od svih koji to pogledaju.
A ti, Majkička, ti plješći Andreju kad opet postane "kulturan" i započne rat sa Zoranom. Taj, tvoj ljubljeni Plenković, za primjeri, ima 300 milijuna eura za Ukrajinu, ali za prosvjetu, za male mirovine i dr. nema? Za avione ima, a od koga da nas brane? Vidjet ćemo, jer "Plenki" nas UVLAČI U RAT. Ali tko to uviđa? Ili: TKO to priznaje???
Meni Zoran nije libling, niti mi je Andrej mrzak, ali s čime se ne slažem, ne slažem se, što je dobro podržavam, loše odbacujem, ali lošega ne mrzim.
A ti me nastavi secirati, mogla bi biti uživancija... Ili počni koristiti i glavu i srce pa ćeš uzeti "drugu olovku"?
"
Hoćeš da te udarim kamenom ili batinom"? - Biraj između dva zla manje. Ne bi ni jedno, zna se!
Tako ni ja: Dva kandidata, ali ne nalazim ono što sam očekivao. A "Socijalni nauk"...Ooo, da! Krasno piše, ali se ni biskupi, kler, zapravo malo tko drži istoga u praksi (primjera oko sebe imam oho-ho. Ali to je njihopv grijeh).
Ako po SAVJESTI ne mogu glasovati ni za jednu osobu, nema toga "nauka" koji će me
natjerati da savjest gazim,. Zlo je zlo, a da je glasovanje dužnost, LAŽE tko to kaže, jer se zna što je demokracija - PRAVO da sam biraš i odlučuješ hoćeš li ili nećeš birati. SLOBODA (barem to nam je još ostalo, moj Giovi).
Savjest uvijek mora biti pravilo br. jedan.Ps: u TV anketama, vidjeli smo i čuli pojedince: "Što će izbori promijeniti"? ZATO je mala izlaznost - ljudi ne vjeruju u promjene, pa zar takve treba u peć za kremiranje, jer ne misle kao ti? A što je ISTINSKI promijenilo ili mijenja? Sad, kad je Tomašević osigurao veliki postotak mjesta u ZGB viječnici, zašto se toga Soc. nauka crkve nije nitko sjetio NAGLASITI ranije?