Ovo moje "isprani mozgovi" referenca je na forumaša Alan Forda, koji je post prije mene napisao:
Čisti isprani mozak MS medija, koji se brzo urušava!Naravno, na to se nisi referirala.
Odakle virus i sva ta polemika nije na meni ni na nama da istražujemo jer nismo kompetentni i nemamo alata, pa je bespredmetno.
Na nama je da se zaštitimo i borimo protiv njega i
jedini je način vjerovati liječnicima i znanstvenicima.Gluposti su da se cijepljenjem virus širi i sram me čitati takve nebuloze, posebno od osobe poput tebe, koja imaš kvalitetne upise.
Nikakvu ludost i neetičnost nisam vidjela u lockdownu.
Osim što sam a priori protiv cijepljenja ikakvog ( ni kao dijete pola toga nisam primila), nemam drugog razloga za protiv.
Pa kako sam rekla, morala sam zbog posla.
No, i moja LOM me stalno nagovala i naravno, većina doktora i svećenika, kojima vjerujem, se cijepilo.
Kad već spominješ Bakića...Šokirala sam se, moram priznati, da osoba koja slovi kao znanstvenik, nije i duhovno na tom nivou. Što je sve napisao, kakve objede o drugom znanstveniku, koji zagovara cijepljenje (inače nisam prije nikad ništa od B. čitala, no brzo sam pohvatala konce). Kad sam komentirala te objede i to bez ikakvog vrijeđanja, imao je potrebu odgovoriti mi (komentari ispod članka u novini). Nisam mogla vjerovati i odgovorih mu, čemu se spušta na tu razinu (nešto u tom smislu). Obavjetio me poslije facebook da me 2 puta prijavio. Naravno, facebook nije uvažio njegovo tužakanje jer nije bilo razloga.

Oprosti, tvoja referenca na antivaksere nekako mi je brže pala u oči...
Kao i ovaj stav da je "jedini način vjerovati liječnicima i znanstvenicima". Ne znam jesi li čitala encikliku pape Franje
Laudato si u kojoj govori i o bioterorizmu i o znanosti koja se zloupotrebljava protiv čovjeka i protiv prirode... Evo to, za početak!
I zatim, kako misliš da nije moguće da
cijepljeni šire?
Evo, par stranica prije postavila sam dvije hipoteze koje bi mogle objasniti kako to da su zemlje većinski procijepljene (kao npr. Nizozemska, Vel. Britanija, Izrael...) odjednom postale izvor novih valova s drastično velikim brojem zaraženih, dok su ujedno (srećom) smanjile smrtnost ljudi od covida:
1) Prva hipoteza kaže da je broj smrti smanjen jer je virus oslabio > i da je većina novozaraženih ljudi necijepljena (jer cjepivo "štiti")
Tada sam još bila u nedoumici koja je od tih hipoteza točna, ali sad znam da ova prva nije, već druga:
2) Broj smrti je smanjen jer cjepivo uistinu djeluje (ne 100%, ali određen postotak da) > a to povlači da su većina novozaraženih (ljudi u karanteni) cijepljeni (!!)
To se dogodilo i ponavljalo u svim zemljama koje su dostigle određenu razinu procijepljenosti...
Sve do ove 3. doze, koja uopće ne štiti od omikrona, a lako izazove ugruške i kod mlađih osoba (koje covidom uopće nisu ugrožene!)
Zato, po savjesti moram reći, iako poštujem sve nepotkupljene liječnike i vrhunske, istinske znanstvenike: ovo je sve jedan veliki eksperiment...
Slušam ljude oko sebe, suosjećam, plačem iznutra

, ali se uzdam u Gospodina i tražim Njegovo svjetlo i utjehu Srca Isusova...
Što pomaže kod covida?
Jaki protuupalni lijekovi, rani tretman, vitamini C i D (visoke doze), magnezij, cink, molitva i post...
(Hvala dragim liječnicima koji su nam ovo savjetovali, Bog ih poživio.)