Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto svi 05, 2026 20:28

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
PostPostano: Čet vel 03, 2022 19:55 

Da vjv su to znakovi vremena, jer ljudi nikad u povijesti nisu ratovali sve dok masonske loze nisu osnovane. Hrki, odakle tebi tolik IQ????? :oo

Je l ti čitaš bibliju?
šta je za tebe grozota pustoši na svetom mjestu koja se spominje u svetom pismu,ajde odovori samo na to ako si tako pametan?
Šta je grozota pustoši koj se treba dogoditi u KC?

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 11:52 

Ubrzo ćemo svi vidjeti...
Vidiš ovo oko ukrajine i Rusije...masonerija radi punom parom
opet žele uvući evropu /njemačku u krvavi rat sa rusijom...i da se opet svi iscrpe, a posebice žele iscrpiti Rusiju!...iz više razloga!
Gledajte ljudi znakove vremena...

Je li se zovu fatalisti ljudi koji vjeruju lažnim prorocima, teorijama urote i stalno traže neke "znakove vremena"?
Mislim da to ima puno više veze sa mentalnim sklopom nego vjerom.
Najmanje s vjerom, to je samo katalizator...

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 12:23 

Je li se zovu fatalisti ljudi koji vjeruju lažnim prorocima, teorijama urote i stalno traže neke "znakove vremena"?
Mislim da to ima puno više veze sa mentalnim sklopom nego vjerom.
Najmanje s vjerom, to je samo katalizator...

Tvoje mišljenje,imaš pravo kao ja na svoje
Ali, daj uđi u meritum...šta od svega što se tiče stanja vjere u evropi, šta sam naveo kao krivo??
Evo reci nam ti kako ti gledaš na stanje vjere u evropi,šta misliš o djelovanj masonerije u svijetu isl?
Reci nešto konkretno, nemoj samo srati po ljudima! Ja nisam mentalni bolesnik kako me želiš prikazati
Ja sam visoko obrazovan čovjek koji uredno radi na poslu, i nikada mi nitko nije rekao da sam psihić...osim moje sestre po Kristu na ovom forumu , na katoličkom a ne svjetovnom forumu! :))
Mislim žalosno...pa jesi li ti slične stvari doživljavala od protivnika međugorja kada si afirmativno pisala o međugorju ( pod nikom Između neba izemlje) i kako si se osjećala!?

Razmisli malo , i budi strpljiva, i daj pravo svakome da iznosi svoja mišljenja
Ako te neka navodna božja poruka smeta ili ne vjeruješ u nju , ne moraš čitati...daj pravo drugima da čitaju!

Vrh

PostPostano: Pet vel 04, 2022 14:31 

Je l ti čitaš bibliju?

Trenutno ne citam bibliju.

šta je za tebe grozota pustoši na svetom mjestu koja se spominje u svetom pismu,ajde odovori samo na to ako si tako pametan?

Grozota pustosi je upravo ono sto svaki covjek prozivljava kad se oslobodi ropstva. Zar zidovi, naapokon oslobedni od strasne tiranije egipatskog faraona nisu dozivjeli grozotu pustosi dugih 40 godina? Zar svaki covjek koji se oslobodi ropstva ne odlazi u grozotu pustosi, koja je vecinom i gora od samoga ropstva?

Šta je grozota pustoši koj se treba dogoditi u KC?

Eh, procitaj Otrkivenje od celestina tomica ako te zanima ta tema. Tamo su neki od odgovora koje trazis. Na tvoje razocarenje Otkrivenje je u malo cem prorocka na tvoj spekulatvini nacin, a vise apokalipticna knjiga. Taj mentalitet u kojem je crkva podijeljena na "mi" i "vi", nekako...nije Katolicki mentalitet. Da pogodima, svi vi koji tako senzacionalisticki tumacite buducnost se u biti razlikujete od nas, gubavaca, kojima su namijenjeni oganj i vatra? A ti, pretpostavljam spadas u one pravedne, one koji se spasavaju, za razliku od nas jadnika, samo zato jerbo si mislio svojom tikvanjom?

Ispravi me ako grijesim, ali zar upravo ti nisi skakao kad je ukinuta sveta voda za vrijeme pandemije? Opsjednut si simbolima, simbolikom i protokolom sto je ociti znak da ne djelujes u duhu. Ti ne mozes vidit Crkvu van simbola i oznaka, i s obzirom da Crkvu gledas tako povrsno, ne cudi me da i sebe predstavljas tako povrsno. Kazes visoko si obrazovana osoba. Kako te ja vec godinama, kao mulac intelektualno pobijedim? Kako je to moguce? Ja u zivotu nisam procitao Bibliju, niti sam isao na fakultet, a tebi objasnjavam dogme Crkve i povezanost evolucije i vjere. Kako je to moguce?

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3

Vrijeme na UTC + 01:00 sata