Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 22, 2026 05:42

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 789 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet vel 06, 2014 23:52 

ruta je napisao/la:
Crni Barun je napisao/la:
Evo, naletih na prvog :|

Ma nemoj se šaliti. Tek, sada, nakon osam tvojih postova na ovom forumu, bla-bla-bla

nije mi ovo prvi forum :;

....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
....xxxxxxxxxx
....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
Lista gnjavatora:
Dux - 11.8.2015.-11.8.2017.
srbki (hrki) - 12.8.2015.-12.8.9999.
CarolusRex - 27.7.2016.-27.7.9999.
crusader - 19.10.2016.-19.10.9999.

Vrh

PostPostano: Čet vel 27, 2014 07:22 

Predstavnici „U ime obitelji“, na poticaj svojih volontera i podupiratelja, posljednjih tjedana vode konstruktivne razgovore s vodstvima stranaka, koje su od početka podržale „U ime obitelji“, o zajedničkom izlasku vrijednosno srodnih stranaka na izbore za Europski parlament koji će se održati 25. svibnja 2014.

Zašto jedna lista srodnih političkih stranaka donosi pobjedu na izborima za Europski parlament i početak promjena u Hrvatskoj?

- Jedna jedina lista svih stranaka okupljenih u koaliciji HDZ-a i Saveza za Hrvatsku omogućila bi da se već za 2,5 mjeseca pokaže ima li SDP-ova vlada potporu naroda.

- Jedna lista svih oporbenih stranaka koje dijele iste vrijednosti osigurala bi 7 ili 8 parlamentarnih zastupnika i donijela opoziciji apsolutnu pobjedu na izborima za EU.

- Jedna lista svih oporbenih stranaka koje dijele iste vrijednosti spriječila bi da SDP i koalicijski partneri budu relativni pobjednici na izborima za EU što bi mediji koje kontroliraju preveli u apsolutnu pobjedu.

- Jedna lista svih oporbenih stranaka koje dijele iste vrijednosti pokazali bi hrvatskim biračima da postoje vodstva stranaka koje opće interese stavljaju ispred stranačkih.

- Jedna lista svih oporbenih stranaka koje dijele iste vrijednosti potaknula bi na izlazak na izbore više birača koji žele stvarne promjene u Hrvatskoj.

- Jedna lista svih oporbenih stranaka koje dijele iste vrijednosti 25. 5. 2014. osigurala bi drugu pobjedu naroda nad nedemokratskom i nekompetentnom vlasti. Prvu su pobjedu na referendumu o braku 1. 12. 2013. osigurali ujedinjeni građani.

Hoće li drugu pobjedu osigurati ujedinjene političke stranke?

Kod:
http://uimeobitelji.net/2014/02/21/inicijativa-za-stvaranje-jedinstvene-liste-svih-vrijednosno-srodnih-stranaka-za-izbore-za-europski-parlament-25-5-2014/

http://uimeobitelji.net/2014/02/21/inic ... 25-5-2014/

Vrh

PostPostano: Ned ožu 02, 2014 10:27 

Barnaba je napisao/la:
Predstavnici „U ime obitelji“, na poticaj svojih volontera i podupiratelja, posljednjih tjedana vode konstruktivne razgovore s vodstvima stranaka, koje su od početka podržale „U ime obitelji“, o zajedničkom izlasku vrijednosno srodnih stranaka na izbore za Europski parlament koji će se održati 25. svibnja 2014.

Zašto jedna lista srodnih političkih stranaka donosi pobjedu na izborima za Europski parlament i početak promjena u Hrvatskoj?

- Jedna jedina lista svih stranaka okupljenih u koaliciji HDZ-a i Saveza za Hrvatsku omogućila bi da se već za 2,5 mjeseca pokaže ima li SDP-ova vlada potporu naroda.

Bio bi jedini logičan put ukoliko se želi nešto promijeniti, jer mi imamo naposljetku samo dvije opcije: liberalnu ili demokršćansku. Iako današnja Vlada ima tek četvrtinu glasača (otprilike) koji podržavaju njihov rad, oni imaju većinu gotovo svugdje jer je naš izborni sustav takav da ne podnosi stotinu malih stranaka i toliku razjedinjenost "jake" desnice.

Ja sam godinama bila pogrešno razmišljala i uvijek sam glasala za neku od tih manjih stranaka, i uvijek bila razočarana i nezadovoljna jer su se rezultati stalno vrtjeli u krug. Prošle godine za EU parlament odlučila sam zato dati glas HDZ-u, i to pojedinačno, Davoru Stieru, konačno, nakon duuugo vremena sam bila zadovoljna rezultatima, a i danas sam zadovoljna jer mi se čini da je Stier udovoljio svim očekivanjima. Moram reći i to da za njega nisam čula puno prije izbora, nisam znala puno o tome kakav je, nego je na mene utjecalo što sam pročitala na ovom forumu, netko je postavio link (čini mi se Betlehem) na njegov intervju u udruzi Vigilare i oni su ga preporučili.

Koalicija HDZ-a i Saveza bi možda privremeno bila dobra, o Karamarku sam dosad imala ok mišljenje, sve dok na jednom braniteljskom portalu nisam pročitala njegov "životopis". Ako je on točan (ili ako je barem polovica ondje napisanoga točna) onda Koalicija ne bi smjela biti trajna...

Vrh

PostPostano: Ned ožu 02, 2014 12:06 

adrijana je napisao/la:
Barnaba je napisao/la:

Bio bi jedini logičan put ukoliko se želi nešto promijeniti, jer mi imamo naposljetku samo dvije opcije: liberalnu ili demokršćansku. Iako današnja Vlada ima tek četvrtinu glasača (otprilike) koji podržavaju njihov rad, oni imaju većinu gotovo svugdje jer je naš izborni sustav takav da ne podnosi stotinu malih stranaka i toliku razjedinjenost "jake" desnice.

Ja sam godinama bila pogrešno razmišljala i uvijek sam glasala za neku od tih manjih stranaka, i uvijek bila razočarana i nezadovoljna jer su se rezultati stalno vrtjeli u krug. Prošle godine za EU parlament odlučila sam zato dati glas HDZ-u, i to pojedinačno, Davoru Stieru, konačno, nakon duuugo vremena sam bila zadovoljna rezultatima, a i danas sam zadovoljna jer mi se čini da je Stier udovoljio svim očekivanjima. Moram reći i to da za njega nisam čula puno prije izbora, nisam znala puno o tome kakav je, nego je na mene utjecalo što sam pročitala na ovom forumu, netko je postavio link (čini mi se Betlehem) na njegov intervju u udruzi Vigilare i oni su ga preporučili.

Koalicija HDZ-a i Saveza bi možda privremeno bila dobra, o Karamarku sam dosad imala ok mišljenje, sve dok na jednom braniteljskom portalu nisam pročitala njegov "životopis". Ako je on točan (ili ako je barem polovica ondje napisanoga točna) onda Koalicija ne bi smjela biti trajna...

Ja sam posve razočarana HDZ-om, ali ako na njihovoj listi budu osobe koje cijenim, glasat ću za njih. Uostalom, smatram ih ipak boljim rješenjem nego aktualnu vlast koja je, za mene, doslovce očajna, osim tu i tamo nekog poteza.

Vrh

PostPostano: Pet ožu 14, 2014 08:12 

Nije li čudno što srpska strana, kod rasprave o genocidu u Hrvatskoj, koristi Josipovićeve izjave, izjave njegova savjetnika Jovića, dokumente koje je podastro Mesić? Možda i nije.
Domazet Lošo: Josipović, Milanović i Pusić rade za srpsku stranu i Srbi se sada pozivaju na njihove izjave
Kod:
http://narod.hr/hrvatska/domazet-loso-josipovic-milanovic-pusic-rade-za-srpsku-stranu-srbi-se-sada-pozivaju-na-njihove-izjave/
http://narod.hr/hrvatska/domazet-loso-j ... ve-izjave/
Hoće li to hrvatska javnost uspjeti razumjeti činjenice kada budu izbori? Hoće li takvi opet dobiti "povjerenje"?

Vrh

PostPostano: Uto svi 20, 2014 09:21 
Administrator

Bitno.net je predstavilo nekoliko kandidata za predstojeće euro izbore (nedjelja 25.5.) kojima su važne kršćanske vrijednosti:
http://www.bitno.net/teme/ep2014/#.U3sH8H_iLQ0

Vrh

PostPostano: Pon svi 26, 2014 08:18 

IZBORi ČLANOVA U EUROPSKI PARLAMENT IZ REPUBLIKE HRVATSKE (25. 5. 2014)
Glasanju je pristupilo 25,25% ili 950 736 glasača. Zanimljivo, Josip Jurčić tvrdi kako su oni koji nisu izašli zapravo pomogli "veleizdajnicima da ostanu na vlasti".
Kod:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/123625-niste-izasli-na-izbore-analiticar-tvrdi-pomazete-veleizdajnicima-da-ostanu-na-vlasti.html
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... lasti.html

Kod 96,94% obrađenih glasova, rezultat je:

1. HDZ koalicija 41,43 (Ruža Tomašić, Andrej Plenković, Marijana Petir, Dubravka Šuica, Ivana Maletić i Davor Ivo Stier - najvjerojatnije) Zanimljivo, kandidat Ivica Tolić na uzima mandat iako ima više preferncijalnih glasova od Šuice, Miletić i Stiera.
2. Kukuriku koalicija 29,92 (Tonino Picula, Biljana Borzan, Jozo Radoš i Ivan Jakovčić - umjesto Mimice) Zanimljivo, Milorad Pupovac je drugi po broju preferencijalnih glasova 9,36% na ovoj listi pa se obistinila tvrdnja kako je glas za kukuriku koaliciju bio glas za Pupovca.
3. ORAH 9,41 (Davor Škrlec)
4. Savez za Hrvatsku 6,88 (najvjerojatnije neće dobiti mandat) Ovdje je zanimljiva podjela preferencijalnih glasova: Milan Kujundžić 33,02%; Ladislav Ilčić 19,13%; Vladimir Šišljagić 4,85%; Stjepan Ribić 4,35%; Branko Borković 3,84%; Danijel Srb 3,32%; Zlatko Gregov 2,5%; Ostali nisu imali potporu veću od 2% preferencijalnih glasova.
5. Laburisti 3,4 Lesar odmah dao ostavku.
6. Gabrićeva koalicija 2,4 Pokazalo se kako je kod ove liste popularnost medijski napumpana.
Ostale liste su osvojile simboličan broj glasova.

Vaši komentari?

Vrh

PostPostano: Uto svi 27, 2014 12:45 

Žao mi je što je Savez za Hrvatsku tako prošao, no još uvijek nisu dovoljno profilirani i prepoznatljivi. Izrazito mi je drago za Marijanu Petir i Ružu Tomašić

Vrh

PostPostano: Čet svi 29, 2014 17:15 

Meni nije žao jer stvara se nova konzervativna hrvatska koja nije produžena ruka Crkve i HDZ-a. već se s njima razilazi u mnogim stvarima. Naš član se uspio progurati među njih i napisati program.
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/mani ... -tea-party
Slika

Vrh

PostPostano: Čet svi 29, 2014 20:00 

romanac je napisao/la:
Meni nije žao jer stvara se nova konzervativna hrvatska koja nije produžena ruka Crkve i HDZ-a. već se s njima razilazi u mnogim stvarima. Naš član se uspio progurati među njih i napisati program.
Slika

Još jedan razlog više što sam za HDZ.

Vrh

PostPostano: Čet svi 29, 2014 20:49 

Miroslav je napisao/la:
romanac je napisao/la:
Slika

Još jedan razlog više što sam za HDZ.

Ljubomoran si jer je u dobrom i lijepom društvu koje će pobjediti na izborima za presjednika. Vidiš kako su curu ostavili samu na klupi dok se ristojno ne obuče. Ne mogu više pričati sa tobom, moram pažljivo gledati Sissi 2 na RTL kockici.

Vrh

PostPostano: Pet svi 30, 2014 08:45 

romanac je napisao/la:
Ljubomoran si jer je u dobrom i lijepom društvu koje će pobjediti na izborima za presjednika. Vidiš kako su curu ostavili samu na klupi dok se ristojno ne obuče. Ne mogu više pričati sa tobom, moram pažljivo gledati Sissi 2 na RTL kockici.

RTL Kockica ti je masonski kanal, pa kad si već tamo odmah možeš pogledati i Kuću boga Anubisa. :lol:

Vrh

PostPostano: Sub lip 14, 2014 06:45 

Ne možemo podržati Kolindu zbog masonstva, Markićku jer nije tradicionalna i bavi se previše sekularnim pitanjima! Nije nebitno to što su žene! Bartulica savjetuje Josipovića i ne vidim drugačije mogućnosti nego da ostane kako je sada.

Vrh

PostPostano: Ned lip 15, 2014 12:40 
Administrator

romanac je napisao/la:
Naš član se uspio progurati među njih
Kako to misliš "naš član", misliš član ovog foruma?

Što se tiče rezultata izbora za EU, od onih koji zastupaju kršćanske vrijednosti izabrani su Ruža Tomasić, Marijana Petir i Davor Stier, što nije loš rezultat, ali po meni Ladislav Ilčić nije napravio dobar posao sa Savezom za Hrvatsku.

Vrh

PostPostano: Ned lip 15, 2014 13:34 

romanac je napisao/la:
Ne možemo podržati Kolindu zbog masonstva, Markićku jer nije tradicionalna i bavi se previše sekularnim pitanjima! Nije nebitno to što su žene! Bartulica savjetuje Josipovića i ne vidim drugačije mogućnosti nego da ostane kako je sada.

Jesi ti bolesnik ili što? :shock:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 789 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata