adrijana je napisao/la:
Sad kad si već spomenuo uviđavnost, na toj stranici upadaju u oči „zanimljivi“ linkovi koje si odabrao za „tematske web stranice“. Sve bi bilo u redu, da se slučajno radi o onima koji objektivno i informativno izvještavaju o stvari – a ne o onima koji skupljaju novinske članke F kategorije u kojima je važno samo da nešto piše protiv Crkve ili svećenika, zatim koji članke temelje na glasinama i subjektivnim dojmovima i mahom slične „ekskluzive“. Radi se o ateistima i sektašima, kako sam i prije spomenula. Čemu sve to – za nekakav publicitet možda? – šteta, jer time samo stranica gubi na vjerodostojnosti.
Vjerojatno pričaš o linkovima prema adacta.org i david-udruga.hr.
Na njih sam prvo naišao kada sam krenuo rješavati svoj problem. Od udruge sam odmah dobio odgovor koji mi nije davao nadu da ću putem njih išta riješiti, dok sam s gospodinom iz adacte tek kasnije stupio u kontakt.
Smatram da nije pošteno da me napadate za te linkove jer što bi vi napravili da nužno trebate lijek i da taj lijek koji vama treba prodaju dvije osobe. Te dvije osobe prodaju i neke druge "lijekove" čiji ste izraziti protivnik. Hoćete li kupiti lijek koji vama životno treba ili ćete reći ne hvala i otići?
Tematski su za rješavanej preglasnih zvona. Dalje od toga me ne zanima.
adrijana je napisao/la:
Zatim, linkovi na forume. Na jednom si postavio naslov, citiram ponovno „Crkva u Trnovčici ometa miran život“. Čemu takav tendenciozan naslov? Smeta li ustvari buka ili Crkva?
To sam već pisao. Isto je ovdje naslov "Hajka" jer je napad počeo od strane člana koji je stavio link na moj web.
Što se tiče naslova na forumu index.hr-a, radi se o marketingu. Naslov je prva stvar koju čitatelj pročita i na temelju naslova čitatelj odlučuje hoće li pročitati članak ili ne.
Smeta buka, to je je vjerojatno svima jasno. Crkva (zgrada) stoji na istom mjestu već 10 i više godina i nisam ja imao s njom problema ni ona samnom.
adrijana je napisao/la:
Sljedeće, ono skupljanje dojmova „kome sve smeta buka crkvenih zvona“ diljem Hrvatske pati od nedostatka elementarnog istraživanja: jer ima ljudi kojima zvona smetaju i na kilometar udaljenosti, a ima i onih koji žive sasvim blizu Crkve i njima su i zvuk zvona i crkveni sat i ugodni i korisni. Dakle, što se želi postići takvim anketama?
Bio sam kod osobe koja ima prozor spavaće sobe nekih 20-30 metara od zvonika. Kaže da je buka 85-95 dB(A).
Javili se nekoliko ljudi s Malešnice, isto imaju problem kao i ja.
Nisam sebičan, pokušavm pomoći svima ali se isto nadam da će uz više ljudi cijeli problem biti ozbiljnije shvaćen nego što je sada. Istina je da je tim problem zahvaćen manji broj ljudi ali ti ljudi istinski trpe.
adrijana je napisao/la:
Nije uopće čudno što vjernici na ovom forumu emocionalno reagiraju na takve postupke „oglašavanja“ i što ih smatraju neprikladnima, mada vjerujem da svi žele da budeš dobrog zdravlja i da se taj problem riješi na obostrano zadovoljstvo.
Ja isto emotivno reagiram kada mi se predlože čepići ili odlazak na misu kao rješenje mojeg problema.
adrijana je napisao/la:
Zbog svega ovog navedenog, ne vidim razloga da više radimo „reklamu“ toj stranici na ovom forumu, kao da i dosad nije već sve rečeno.
Link je stavio netko od članova, nebitno.
Nisam ovdje počeo pisati da bi dobio reklamu nego je moja stranica bila prozvana:
"da li itko zna tko je inicijator pokreta koji se bori za zabranu crkvenih zvona?Da li je u pitanju neka sekta ili nešto drugo?"
Vjerojatno je sada svima jasnije da ne tražim zabranu crkvenih zvona niti sam sekta.
Običan mali čovjek kojeg crkvena zvona prisilno bude u 6:00 i cijeli dan otkucajima sata remete koncentraciju.